Antena Meniu Search
x

Cinci români, condamnați la închisoare în Anglia. Au răpit o tânără, iar unul dintre agresori ar fi violat-o în repetate rânduri

Mai mulţi români români au fost condamnaţi la închisoare peste hotare, după ce au răpit şi violat în repetate rânduri o adolescentă din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 04.05.2022, 13:50

Cinci români, condamnați la închisoare în Anglia
Cinci români, condamnați la închisoare în Anglia - Profimedia

În momentul în care a fost găsită, tânăra le-a povestit anchetatorilor că a fost agresată de o femeie din Londra şi un bărbat din oraşul Slough. Fata a mărturisit ulterior că bărbatul ar fi violat-o pe parcursul mai multor ani.

S-a aflat ulterior că alte trei persoane au fost implicate în această poveste, iar toţi cinci au fost condamnaţi la închisoare de către judecătorii britanici, scrie Daily Mail.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost găsit vinovat, fiind acuzat de cinci fapte, inclusiv violul unei fete de 13 ani, dar şi văămare corporală intenţionată şi răpire.

Femeia din Londra a fost găsită vinovată pentru vătămare corporală gravă şi răpire. Judecătorii au condamnat-o la şase ani şi jumătate de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Ce condamnării au primit românii

Nutel-Virgil Papadache, în vârstă de 41 de ani, din Brunswick Road, Sheffield, a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce juriul l-a găsit vinovat pentru răpire.

Marius Bucur, în vârstă de 19 ani, fără domiciliu stabil, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare după ce juriul l-a găsit vinovat pentru răpire.

Alexandru Olteanu, în vârstă de 20 de ani, din Londra, a fost condamnată la șase luni de închisoare, după ce juriul a găsit-o vinovată pentru răpire.

Aurelia Stan, 38 de ani, din Brunswick Road, Sheffield, a fost și el găsită vinovat pentru răpire. El urmează să fie condamnată la Reading Crown Court pe 25 mai.

Alina Dogaru, în vârstă de 27 de ani, și pe Alexandru Monu, în vârstă de 24 de ani, ambii din Brunswick Road, Sheffield au fost declraţi nevinovaţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cinci români, condamnați la închisoare în Anglia. Au răpit o tânără, iar unul dintre agresori ar fi violat-o în repetate rânduri