Antena Meniu Search
x

Cine este bărbatul care "se plânge" că face prea mulţi bani: "Sunt plătit prea mult pentru a face o meserie pe care o iubesc"

Un fost prezentator al unui post TV din Marea Britanie susţine că „se simte ruşinat” de salariul generos pe care îl câştigă, scrie Daily Mail. El a menționat că este conștient că, în climatul actual, mulți oameni, inclusiv unii dintre membrii familiei sale, abia au ce să pună pe masă.

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 10:47

Cine este bărbatul care "se plânge" că face prea mulţi bani: "Sunt plătit prea mult pentru a face o meserie pe care o iubesc"
Cine este bărbatul care "se plânge" că face prea mulţi bani: "Sunt plătit prea mult pentru a face o meserie pe care o iubesc" - Profimedia Images

“Urăsc să vorbesc despre bani. Mă simt inconfortabil că sunt plătit mult prea mult să fac o meserie pe care o iubesc. Îmi aduc aminte când un ziar a publicat salariul meu pe prima pagină. M-am simțit îngrozitor”, spune Dan Walker.

„Sunt rușinat de suma pe care o câștig. Părinții mei nu aveau bani când eram mic. Într-o perioadă în care oamenii se chinuie să pună mâncare pe masă, este oribil să ai salariul publicat pe prima pagină. Sunt conștient că chiar și rudelor mele le este greu să se descurce cu banii pentru cele trei mese pe zi. Înțeleg cât de greu este. Am trecut și eu prin situația respectivă”. 

În cel mai recent top al celor mai bine plătite vedete de la BBC, publicat în iulie anul trecut, Walker a ocupat locul 18, cu un salariu de 295.000 de lire sterline. 

Dan Walker a anunțat în luna aprilie că va părăsi BBC pentru a se alătura postului Channel 5, unde s-a raportat că ar putea câștiga 1,5 milioane de lire sterline pe trei ani, cifră pe care a refuzat să confirme sau să infirme, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Cine este bărbatul care "se plânge" că face prea mulţi bani: "Sunt plătit prea mult pentru a face o meserie pe care o iubesc"