Antena Meniu Search
x

Cine sunt românii morţi în tragedia din Italia: Daniel a ucis-o mai întâi pe Cristina, apoi s-a sinucis. Copilul lor a rămas acum fără ambii părinţi într-o clipă de nebunie

Un moment de nebunie, o clipă fatală şi destinul unui copil distrus brusc. Este tragedia în care au fost implicaţi doi români şi care a şocat o comunitate din Montesilvano, Italia.

de Monica Palade

la 17.10.2021, 16:48

Presa italiană a relatat pe larg cazul, iar acum au apărut noi detalii despre crimă. Între Daniel şi Cristina au izbucnit certuri de ceva vreme, de când bărbatul, un fost zidar, rămăsese fără serviciu, iar financiar au ajuns să se descurce cu greu. Vineri, după ce bărbatul şi-a dus copilul de 10 ani la şcoală, un nou scandal a avut loc între cei doi.

S-au certat la cuţite, iar la un moment dat, vecinii au auzit ţipete înfiorătoare, după care s-a aşternut tăcerea. Potrivit anchetatorilor, totul nu durat decât 10 minute: Cristina a primit o lovitură de cuţit în gât, iar, apoi, Daniel s-a înjunghiat în piept, scrie Leggo.

O ceartă cu final dramatic

Deşi vecinii au alertat imediat echipajele de salvare, pentru cei doi români, ambii în vârstă de 50 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Cei doi plecaseră din România pentru o viaţă mai bună, iar în Italia se aflau deja de 15 ani.

Trupurile celor doi au fost găsite în bucătărie, unul peste altul, ca o unire şi dincolo de moarte. Copilul de 10 ani, care a rămas orfan de ambii părinţi, a fost încredinţat personalului specializat şi se aştepată să se vadă cui îi va fi încredinţat. O autopsie urmează să fie efectuată celor două cadavre în cursul zilei de luni. Ancheta este în desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cine sunt românii morţi în tragedia din Italia: Daniel a ucis-o mai întâi pe Cristina, apoi s-a sinucis. Copilul lor a rămas acum fără ambii părinţi într-o clipă de nebunie