Antena Meniu Search
x

Copil de 12 ani, incendiat de 2 bărbaţi care l-au întrebat dacă vrea să vadă un truc magic, în Anglia

Incident şocant într-un parc din Anglia: un băiat de 12 ani a fost atacat şi incendiat de doi indivizi, după ce l-au oprit şi l-au întrebat dacă vrea să vadă un truc magic. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.11.2022, 12:42

Copil de 12 ani, incendiat de 2 bărbaţi care l-au întrebat dacă vrea să vadă un truc magic, în Anglia - Shutterstock

Băiatul se afla cu un prieten în parcul Bancroft, lângă Seasiders Way în Blackpool, când a fost abordat de doi bărbați mai în vârstă. Unul dintre atacatori l-a întrebat dacă vrea să vadă un truc magic. La câteva secunde distanţă i-a dat foc tricoului cu o brichetă.

Băiatul a fost ajutat de un alt trecător care a surprins scena

Copilul a început să se zbată şi să ţipe după ajutor, până când un alt trecător l-a văzut şi a intervenit. A fost dus de urgenţă la spital şi s-a ales cu arsuri grave la nivelul trunchiului.

Incidentul şocant a avut loc marţi, 1 noiembrie, între 20-21. Polițiștii fac apel la martori să se prezinte la secţie dacă au detalii care pot ajuta ancheta, relatează The Sun

Pe acelaşi subiect

Primul suspect este descris ca fiind înalt, purtând un hanorac negru cu gluga trasă în sus, o mască neagră, pantaloni negri cu buzunare pe picioare și mănuși de piele neagră.

Al doilea infractor este descris ca fiind mai scund, purtând de asemenea un hanorac negru cu gluga ridicată, pantaloni de jogging negri și mănuși fără degete. Și-ar fi acoperit fața cu mâna, din spusele băiatului.

„A fost un atac îngrozitor asupra unui băiat și a suferit arsuri cu adevărat semnificative, care vor avea nevoie de tratament continuu în spital. Facem apel la oricine care a văzut ceva suspect în zonă, în jurul orei atacului să vină la secţie și să ne relateze. Vom avea patrule suplimentare în zonă în zilele următoare și aș îndemna pe oricine are informații sau îngrijorări de orice natură să vorbească cu ofiţerii de poliţie”, a declarat inspectorul Kirsty Wyatt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Copil de 12 ani, incendiat de 2 bărbaţi care l-au întrebat dacă vrea să vadă un truc magic, în Anglia