Antena Meniu Search
x

Video "Domnul ucigaş e într-o stare euforică". Criminalul din Mehedinţi era pe cale să facă mai multe victime. Cum au scăpat cu viaţă o femeie şi un bărbat

Crimă teribilă în Mehedinţi, scoasă la iveală de un incendiu. Un individ de 59 de ani, închis în trecut pentru omor, le-a spus oamenilor legii că a mai ucis o dată. De această dată şi-a omorât colegul de cameră, fost inspector ANAF. Şi a mers mai departe, a încercat să mai ia şi alte vieţi. O femeie s-a salvat pentru că nu a răspuns la uşă, iar un bărbat a scăpat după ce s-a trezit cu uşa de la casă în flăcări. Informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 20:34

Vezi și

"Pentru ce a făcut nu-mi pare rău!" Un individ periculos, fără remuşcări, cu două crime la activ. În această dimineaţă şi-a ucis colegul de cameră, un fost inspector al ANAF de 46 ani. L-a atacat pe bărbat cu un cuţit şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Cei doi locuiau într un container, pus la dispoziţie de Primăria din Drobeta-Turnu Severin. 

Crima din Mehedinţi. Recidivistul a încercat să omoare şi o femeie

"Păcat că a avut sfârşitul ăsta. A fost un băiat bun. Era potolit, stătea la locul lui", povesteşte o fostă colegă a victimei. Individul nu s-a oprit aici. Era hotărât să mai facă o victimă. Ar fi bătut la uşa unei vecine căreia îi pusese gând rău. Femeia nu i-a deschis, aşa că a mers mai departe, la casa unui prieten: "M-a sunat şi a început să mă înjure. Că vin şi te omor, te bat, te omor".

Agitat şi decis să facă prăpăd, a vrut să-l ardă de viu pe bărbat: "Pe la 6 am auzit pumni în uşă. Dar n-am ieşit afară. Doar puţin şi am văzut că a luat o cutie de la gunoi şi i-a dat foc. Aveam un cauciuc la uşă. I-a dat foc şi ăluia. Mi-a dat foc la uşă! Avea cuţitul în mână. Flutura peste tot! Ca să mă taie!" 

Pe acelaşi subiect

După crimă, a incendiat uşa unui apartament

Vecinii l-au salvat la timp, înainte să fie prea târziu. Au stins flăcările şi au sunat la pompieri. Când au ajuns salvatorii, individul le-a spus că a comis o crimă şi le-a indicat locul în care vor găsi cadavrul, la câteva străzi distanţă. "Organele de poliţie au identificat cadavrul. Avea aplicate în zona abdomenului şi a toracelui 17 lovituri de cuţit", a declarat Lavinia Șișman, procuror.

"Domnul ucigaş este într-o stare euforică. Noi încercăm să ajutăm persoanele fără adăpost. Să le asigurăm nişte condiţii pe o perioadă tranzitorii. Ucigaşul stă aici de vreo 6 ani de zile. I-am făcut o carte de identitate provizorie. Venise din penitenciar, credeam că se reabilitează", spune Năsărâmbă Constantin, administrator centru operativ pentru situații de urgență.

Fostul inspector ANAF ucis locuia în adăposturile sociale încă din vremea pandemiei. Fusese mai mulţi ani plecat în străinătate şi rămăsese fără casă după divorţ. Avea o fetiţă de nouă ani. Călăul său a fost închis pentru crimă 16 ani. Şi atunci si a omorat un prieten. Ieşise din puşcărie în 2015. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Domnul ucigaş e într-o stare euforică". Criminalul din Mehedinţi era pe cale să facă mai multe victime. Cum au scăpat cu viaţă o femeie şi un bărbat