Antena Meniu Search
x

Copil de 3 ani găsit mort în mașină, după ce tatăl a plecat să bea un ceai cu fratele său: "Și-a văzut fiul zăcând nemișcat"

Un copil de trei ani a murit după ce a fost lăsat într-o mașină, în timp ce tatăl său a mers să bea ceva cu fratele său.

de Maria Dogaru

la 17.08.2022, 18:20

Bărbatul a parcat la umbră și a lăsat geamurile deschise pentru a evita o astfel de tragedie
Copil de 3 ani găsit mort în mașină, după ce tatăl a plecat să bea un ceai cu fratele său - Profimedia

Sifeddin Malahaji, în vârstă de 34 de ani, a fost devastat când și-a găsit fiul fără suflare în mașină, după ce s-a întors de la o întâlnire cu fratele său.

Bărbatul a parcat la umbră și a lăsat geamurile deschise pentru a evita o astfel de tragedie

El și soția sa, Hiba Alheraki, în vârstă de 28 de ani, plecaseră în orașul Adana, din sudul Turciei, pentru o nuntă de familie când incidentul îngrozitor a avut loc, pe 15 august. 

Când și-a vizitat fratele, fiul lui Sifeddin, Badr Alddin Malahafji, ar fi vrut să meargă cu el, dar a adormit între timp în mașină. Sifeddin a spus că a parcat la umbră și a lăsat fereastra ușor deschisă când a plecat să-și vadă fratele. „Când am plecat să ies din casă, fiul meu a alergat după mine plângând pentru că a vrut să vină cu mine.  Am parcat la umbra si am fost sa-l vizitez pe fratele meu la locul lui de munca. Pur si simplu nu am vrut sa-l trezesc si am lasat un pic ferestrele deschise", le-a spus devastat bărbatul autorităților

Pe acelaşi subiect

Crezând că și-a luat toate măsurile de precauție necesare, s-a întors o jumătate de oră mai târziu și a constatat că băiețelul nu-i răspunde. Soarele se mutase pe mașină și a încălzit-o până la temperatura de 37 grade C.

Copilul era deja mort când tatăl s-a întors la mașină

Un prieten al familiei, Saban Koseoglu, a confirmat că tatăl  a fost înăuntru doar pentru aproximativ o jumătate de oră. "Când m-am întors o jumătate de oră mai târziu, am văzut că era inconștient. Am chemat medicii internați la spital, dar era deja mort", a adăugat Sifeddin.

După ce cuplul a făcut o declarație la poliție, aceștia au fost eliberați, deoarece micuțului Badr i s-a efectuat o autopsie la Instituția de Medicină Legală Adana. Tatăl a izbucnit în lacrimi și s-a prăbușit când cadavrul a fost returnat familiei.

 „Fie ca Dumnezeu să nu lase pe nimeni să experimenteze această durere. Este foarte trist. Tatăl se ducea la fratele său. Când s-a întors după o jumătate de oră sau cel târziu o oră, și-a văzut fiul zăcând nemișcat. Ceva care i se putea întâmpla oricui. Ferestrele erau deschise, nu erau închise. Dar s-a întâmplat pentru că era foarte cald afară", a spus  Saban Koseoglu

Conform unui sondaj, 14% dintre părinți au făcut exact acest lucru. Dar fapta ar putea fi mortală, deoarece temperaturile mașinilor pot crește la niveluri periculos de ridicate în doar câteva minute. Lăsarea copiilor într-o mașină pentru orice perioadă de timp este foarte riscantă și nu trebuie încercată niciodată”, a scris o platformă de parenting.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Copil de 3 ani găsit mort în mașină, după ce tatăl a plecat să bea un ceai cu fratele său: "Și-a văzut fiul zăcând nemișcat"