Antena Meniu Search
x

Copil de 8 ani, bătut până la moarte de propriul instructor. Părinţii plătiseră o avere pentru cursuri de autoapărare, în China

Un băiețel de 8 ani ar fi fost bătut până la moarte de instructorul său de arte marțiale a doua zi după înscrierea la un club de specialitate, din China. Copilul dorea să înveţe tehnici de autoapărare, când instructorul ar fi fost prea dur cu el.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 17:28

Copil de 8 ani, bătut până la moarte de propriul antrenor. Părinţii au plătit o avere pentru cursuri de autoapărare, în China
Copil de 8 ani, bătut până la moarte de propriul antrenor. Părinţii au plătit o avere pentru cursuri de autoapărare, în China - Shutterstock

Tânărul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, s-a alăturat clubului sportiv de arte marțiale Chongde Juying din Qingdao, Shandong, pe 17 iunie. Dar, pe 18 iunie, părinților săi, care plătiseră 7.680 de yuani, echivalentul a 973 de euro, pentru lecții de autoapărare timp de un an, au primit un videoclip cu el în timpul antrenamentului în care arăta „neobișnuit de palid”.

Mama lui a remarcat că era acoperit de vânătăi, în special pe pe picioarele lui. Băiatul a fost dus la un spital din Chenyang, unde a fost declarat mort la sosire, după ce se pare că a fost bătut de instructorul său. Fișele medicale au dezvăluit că inima lui a încetat să mai bată cu 20 de minute înainte de a ajunge la spital.

Copilul s-ar fi aflat abia la a doua şedinţă

Trei persoane care au legătură cu club au fost arestate, printre care un cuplul și antrenorul, potrivit filialei Chenyang a Biroului de Securitate Publică din Qingdao. Cercetările sunt în desfășurare, iar clubul nu mai funcționează în prezent.

Pe acelaşi subiect

Un videoclip postat online arăta un băiat purtând un tricou portocaliu cu numele clubului de arte marțiale pe spate. S-a prăbușit pe podea când se aude vocea unei femei spunând: „Dacă continui să faci asta, mama ta mi-a spus că nu te va mai lua de aici timp de un an”, potrivit The Straits Times.

Tatălui băiatului i s-a trimis un videoclip cu fiul său în jurul orei 11:00 pe 18 iunie și a văzut că arăta „neobișnuit de palid”. Mama lui i-a criticat pe antrenori că nu l-au dus mai devreme la spital.

Clubul de arte marțiale a fost înregistrat abia în aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Copil de 8 ani, bătut până la moarte de propriul instructor. Părinţii plătiseră o avere pentru cursuri de autoapărare, în China