Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Un turist a primit o notă de plată de 376 de euro în Mykonos. Ce a comandat: "Am fost înşelaţi"

Un turist a mărturisit că a fost păcălit de 376 de euro după un mic prânz la un restaurant din Mykonos. Turistul a detaliat într-o postare pe reţelele sociale cum au fost furați şi minţiţi în zona cunoscută, Platys Gialos.

De Redactia Observator la 27.06.2023, 16:40

Restaurantul se află în aceeași loc cu altă locaţie, DK Oyster Bar, cunoscută pentru înșelătorii, care a fost bombardată cu recenzii negative din partea clienţilor furioși care spun că au fost minţiţi pe faţă, relatează The Sun.

În acest caz, clientul a explicat într-o postare pe reţelele sociale că au fost acaparaţi de un chelner în timp ce îşi căutau un loc pe plajă. Membrul personalului a spus că familia ar putea folosi șezlongurile hotelului cu condiția să cumpere două băuturi. Clientul a fost de acord spunând că a fost o afacere aparent echitabilă, dar după un timp, chelnerul a insistat să plaseze o comandă.

Membrii restaurantului au fost întrebaţi despre prețuri, dar au evitat să răspundă, asigurându-i că acestea sunt ieftine. „În acest timp, ne-a forțat să comandăm milkshake-uri pentru copiii noștri. Pentru că am stat acolo aproximativ o oră, ne-am gândit că la fel de bine am putea să comandăm niște mâncare, el recomandându-ne niște calamari la preţul de 19 euro. Mi-a spus că vine cu o salată și pâine pentru care am întrebat din nou dacă este o taxă separată, iar el a spus «Nu»”, a declarat turistul păgubit.

Ce surpriză a avut turistul când a primit nota

Pe acelaşi subiect

„Când ne-a venit nota, am fost îngrozit, deoarece calamarii costau 148 euro, milkshake-urile pe care nu le-am dorit niciodată, dar am fost forțați să le comandăm pentru copiii noștri, au fost 38 euro fiecare, iar salata și pâinea despre care ni s-a spus că sunt gratuite erau 28 și, respectiv, 14.50 euro”, a adăugat el.

După ce și-a exprimat dezamăgirea față de prețurile excesive, clientul susține că a fost tratat cu ostilitate. El susține că unul dintre casieri a rupt partea de sus a chitanței, care include detalii despre tranzacție și spune că nu a fost obținută nicio semnătură după ce cardul lui de credit a fost debitat cu suma uluitoare de 376 de euro.

Internauţii s-au grăbit să-i îi ţină partea și au reclamat restaurantul pentru că profită de turiști.

Unul a spus: „Da, nu mânca niciodată nicăieri unde au vânzători pe stradă. Restaurantele bune și cinstite nu au nevoie de aceste tactici”.

Un altul a comentat: „Îmi pare rău că ai fost înșelat și mulțumesc pentru împărtășire. Sunt întotdeauna acele locuri de „pat de plajă gratuit dacă ne folosiţi restaurantul” din ceea ce am văzut. Nu cred că există vreo soluție, ați putea încerca să înştiinţaţi poliția sau poate să încercați o contestație cu compania bancară”.

Un turist a dezvăluit anul trecut cum a fost taxat cu 425 de euro pentru 4 băuturi și o gustare la același restaurant. Jak Kypri, din Londra, a fost taxat cum suma aceasta pentru două tequila, două beri și niște creveți.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un turist a primit o notă de plată de 376 de euro în Mykonos. Ce a comandat: "Am fost înşelaţi"