Antena Meniu Search
x

Foto Copilă de opt ani, răpită din casa părinţilor şi pusă într-o valiză chiar de îngrijitor. Imagini cu bărbatul plimbându-se pe străzile din Filipine, surprinse de camere

O copilă de 8 ani a fost răpită din casa părinţilor săi, chiar de îngrijitor. Micuţa a fost pusă într-o valiză. Imagini cu bărbatul plimbându-se pe străzi cu bagajul după el au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Monica Palade

la 12.08.2023, 11:13

Părinţii fetiţei din Filipine erau plecaţi, când fata a fost luată de bărbat care a vrut să se răzbune pentru că fusese acuzat de furt şi aşezată într-o valiză. S-a întâmplat în oraşul Mandaue, Cebu. Godiflor Rama, în vârstă de 32 de ani, a profitat de faptul că micuţa îl cunoştea şi a reuşit să îi câştige încrederea. După ce a pus-o în bagaj, a cărat-o pe străzi şi a dus-o într-un apartament.

Răpită chiar de îngrijitor

Fata a fost răpită în jurul orei 12, iar părinţii i-au constatat lipsa când s-au întors în jurul orei 17. Ulterior, minora a fost găsită de oamenii legii şi redată părinţilor. Bărbatul nu o agresase sexual şi nici nu o rănise. Copila a fost găsită în stare de şoc, dar era vie şi nevătămată. În schimb, bărbatul a fost arestat și dus la închisoare. Suspectul a spus că a făcut-o din răzbunare împotriva părinților copilului. „Nu am agresat-o sexual. Am făcut-o doar pentru că m-au acuzat că le-am furat lucrurile”, a explicat bărbatul.

Într-o postare pe Facebook, Biroul Regional de Poliție din Central Visayas a declarat că poliția din Mandaue „a folosit tehnologie modernă, investigații aprofundate și informații cuprinzătoare care au avut ca rezultat găsirea cu succes a suspectului și a victimei”. „La trei ore de la anunţul dispariţiei, a fost efectuată imediat o operațiune amplă de salvare”, a scris generalul de brigadă al poliției Anthony Aberin într-o postare pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Mapamond » Copilă de opt ani, răpită din casa părinţilor şi pusă într-o valiză chiar de îngrijitor. Imagini cu bărbatul plimbându-se pe străzile din Filipine, surprinse de camere