Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Copilaşul meu, copilaşul meu!” Băieţel de 5 ani, înjunghiat mortal de o femeie, sub privirile îngrozite ale mamei sale, în Anglia

Dramă cumplită pentru o întreagă familie, după ce băieţelul lor de 5 ani a fost înjunghiat mortal de o femeie, sub privirile îngrozite ale mamei. Vecinii au auzit-o urlând din toate puterile după ajutor, în cartier, în încercarea disperată de a-şi salva copilul, dar în ciuda eforturilor, cel mic a fost declarat mort la faţa locului. Crima înfiorătoare a avut loc într-un oraş din Anglia, potrivit Mirror.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.01.2022, 12:19

Un băieţel de cinci ani a fost „smuls şi înjunghiat mortal de o femeie, sub privirile îngrozite ale mamei. Femeia a încercat cu disperare să îşi salveze copilul din ghearele criminalei, dar era prea târziu. Atacatoarea a fost ulterior arestată sub suspiciunea de crimă de gradul 1. Martorii au auzit-o pe mama băiatului urlând după copilul ei şi strigând „chemaţi poliţia- chemaţi poliţia”, în timp ce alerga la o societate cooperativă pentru ajutor. Incidentul şocant a avut loc în Earlsdon, Coventry. 

Poliţia care a ajuns la faţa locului l-a descoperit pe şcolar cu răni grave în casă, marţi, înainte de ora 18.00. În ciuda eforturilor serviciilor de urgenţă, micuţul a fost declarat mort la faţa locului, iar o femeie de 49 de ani a fost reținută sub suspiciunea de crimă.

Femeia criminală este o cunoştinţă de familie

Vecinii au descris momentele înfiorătoare în care mama băiatului urla din toate puterile după ajutor, strigând „copilaşul meu, copilaşul meu, chemaţi poliţia, chemaţi poliţia”, în timp ce alerga la o cooperativă pentru a chema ajutoare.

Pe acelaşi subiect

„Am auzit o mulţime de ţipete şi urlete, femeia spunea că băiatul ei a fost luat. Spunea «copilaşul meu, copilaşul meu» în mod repetat, urlând «chemaţi poliţia!» Era într-o mare suferinţă, aşa cum vă puteţi imagina. A fost un coşmar. Nu știm dacă băiatul a fost smuls din casă sau găsit în casă. Încă e destul de confuză situaţia, dar mulți oameni spun că a fost înjunghiat, ceea ce este pur şi simplu oribil. Poliţia a închis magazinul acela, deci sigur s-a întâmplat ceva acolo. E complet sfâşietor. Mi s-a spus că erau o familie străină, dar nu ştiu de unde. Poliţia a întins un cordon şi mai mare în această dimineaţă, ne-a bătut poliţia la uşi, a fost o nebunie”, a povestit un vecin.

Poliția din West Midlands a confirmat miercuri că femeia arestată nu era mama băiatului, dar era cunoscută de familie.

„Sunt aici să vă povestesc despre o anchetă în curs în desfășurare privind moartea tragică a unui băieţel de cinci ani care a şocat întreaga comunitate. Ieri, chiar după ora 17:00, am fost chemați în zona Earlsdon din Coventry și când am ajuns am găsit un băiat, care avea doar 5 ani, cu răni multiple. În ciuda eforturilor ample ale polițiștilor și paramedicilor, din păcate, nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. În acest moment, nu pot să vă ofer detalii despre copil. Familia extinsă a fost informată, părinţii primesc sprijin din partea ofiţerilor noştri, fiind în legătură strânsă în această perioadă sfâşietoare. Am arestat o femeie de 49 de ani, este cunoscută familiei. Aș dori să subliniez că nu este mama băiatului. În prezent se află în arest și o anchetă amplă este în curs de desfășurare. Nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident. Acest incident este șocant și gândurile noastre în acest moment sunt alături de familia băiatului şi prietenii acestuia. Şcoala a fost informată de cele întâmplate şi oferă sprijin prin intermediul cadrelor autorizate. Vă cer ca intimitatea familiei să fie respectată, iar publicul care are imagini sau dovezi ale infracțiunii să contacteze poliția pentru a ajuta la progresul anchetei. Aș mai cere să se acorde atenție familiei băiatului, care este în mod clar devastată, și să se ia în considerare impactul pe care îl pot avea imaginile distribuite pe rețelele de socializare sau videoclipurile care conțin speculații despre incident.Vom împărtăși mai multe detalii când vom putea”, a declarat inspectorul Ronan Tyrer, potrivit The Sun.

Serviciul de Ambulanță din West Midlands a spus că la faţa locului au fost trimise două ambulanțe, doi ofițeri paramedici și o ambulanţă aeriană pentru îngrijire în stare critică din Warwickshire și Northamptonshire.

"La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. Primea deja îngrijiri medicale de la colegii de poliție. Personalul ambulanței a început imediat să administreze suport, dar, din păcate, în ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”, a conchis un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » „Copilaşul meu, copilaşul meu!” Băieţel de 5 ani, înjunghiat mortal de o femeie, sub privirile îngrozite ale mamei sale, în Anglia