Antena Meniu Search
x

"Cred că așa a vrut Dumnezeu să nu se aprindă chibritele". Ana a fost la un pas să fie ucisă de omul pe care l-a iubit, după ce a înjunghiat-o şi a stropit-o cu benzină, în Moldova

Ana a trăit un adevărat coşmar, fiind la un pas să fie ucisă de bărbatul pe care l-a iubit. Sub pretextul că vrea să îşi vadă fiul, individul a venit în casa părinţilor femeii, unde aceasta s-a refugiat, din cauza bătăilor repetate.

de Monica Palade

la 01.11.2021, 10:51

În casa părintească din Sireţi, Moldova, avea să înceapă coşmarul pentru Ana. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori şi stropită cu benzinîă. Nici fiul lor de doi ani nu a scăpat furiei bărbatului, şi băieţelul alegându-se cu câteva răni.

”El cu benzină a început să toarne peste mine și m-a apucat de păr și m-a dat jos de pe pat. Îl țineam pe Gabi în brațe ca să nu-i facă și lui rău. Și el zicea ca să-i dau drumul băiatului că de nu, ardem amândoi. A aprins un chibrit, nu s-a aprins. Al doilea a sfârâit în păr. Eu l-am dat cu mâinele și l-am stins.”, a povestit femeia, potrivit unica.md.

A vrut să se răzbune

Bărbatul a spart mai întâi geamul cu un topor și a pătruns în camera unde dormeau femeia și băiețelul lor de doi anișori. ”Eu am luat băiatul că am vrut să trec peste pat ca să fug. Am văzut când el a scos din buzunar cuțitul și când am văzut asta, m-am gândit că e până aici. Eu stăteam de-asupra băiatului, dar l-a atins și pe el la mânuță și în vârful capului. El m-a apucat pe mine de gât și m-a făcut ”frumoasă” pe față și mâini. El a venit cu toporul, cu cuțit, cu tot cu benzină, cu chibrite. Era pregătit. Dădea foc, arde casa și noi toți în casă. Cred că așa a vrut Dumnezeu să nu se aprindă chibritele, căci a udat cu apă și nu s-a aprins”, a mai povestit Ana.

Şi sora victimei a fost în stare de şoc de ce s-a întâmplat: ”Patul, covoare, totul era absolut de sânge. Eu nu am fost mult timp acasă că am fost plecată, dar sora mi-a zis în ultimul timp: soră, dacă se întâmplă ceva cu mine și fiica mea, el a făcut cu mâinele lui. A fost amenințată.”

Agresorul de 46 de ani a fost reţinut pentru 72 de ore. Bărbatul riscă până la șase ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Cred că așa a vrut Dumnezeu să nu se aprindă chibritele". Ana a fost la un pas să fie ucisă de omul pe care l-a iubit, după ce a înjunghiat-o şi a stropit-o cu benzină, în Moldova