Antena Meniu Search
x

Crimă cu sabia de samurai. Momentul în care o tânără este ucisă în Istanbul de un străin care „voia să omoare o femeie”- VIDEO

Camerele de supraveghere montate pe o stradă din Istanbul au surprins momentul tragic în care un bărbat înarmat cu o sabie ucide o femeie, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 17:44

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, se observă cum Basak Cengiz, o femeie arhitect, în vârstă de 27 de ani merge pe stradă, urmată îndeaproape de un bărbat care poartă asupra lui o sabie. La scurt timp, agresorul poate fi văzut cum o atacă pe femeie, în timp ce aceasta se prăbuşeşte la pământ, scrie Daily Mail.

Potrivit poliţiştilor bărbatul i-ar fi provocat tinerei mai multe răni incompatibile cu viaţa, chiar dacă aceasta a încercat să se rostogolească pentru a putea scăpa din mâinile călăului.  Şoferii mai multor maşini care treceau în acel moment pe stradă au oprit pentru a-i sări femeii în ajutor. 

Explicaţia bărbatului este halucinantă

În timpul interogatoriului, vinovatul le-a spus poliţiştilor că a "vrut să omoare orice femeie", fiind influenţat de imaginile pe care le văzuse într-un film. În urma unor controale efectuate imediat după atac, medicii au stabilit că bărbatul suferă de probleme psihice.

Pe acelaşi subiect

Femeia, care era logodită şi urma să se căsătorească, locuia alături de iubitul ei în capitala Turciei, Ankara, da rvenise în Istanbul în interes de serviciu. În seara atacului aceasta ar fi trebuit să plece spre hotel cu o maşină în care se aflau şi colegii ei, dar a hotărât să se întoarcă singură. Bărbatul a fost găsit în apartamentul său, de unde a fost ridicat de poliţişti şi plasat în arest. Tot în locuinţă a fost găsită şi sabia pe care acesta a a folosit-o pentru uciderea femeii.

Președintele Erdoğan a discutat la telefon cu părinții lui Bașak Cengiz şi a transmis mesaje de condoleanțe și răbdare familiei îndurerate.

Momentul atacului

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Crimă cu sabia de samurai. Momentul în care o tânără este ucisă în Istanbul de un străin care „voia să omoare o femeie”- VIDEO