Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare: Tânără de 17 ani, decapitată de soţ, în Iran. Bărbatul s-a plimbat pe stradă ţinând în mână capul victimei

O tânără de 17 ani, mamă a unui băiat de trei ani, din Iran, a fost decapitată de soţ, după ce acesta a acuzat-o de adulter. Imediat după crimă, bărbatul s-a plimbat pe străzile oraşului ţinând în mână capul femeii, sub privirile îngrozite ale oamenilor.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 16:38

Împreună cu fratele lui, bărbatul a filmat întreaga "ispravă", iar imaginile postate pe internet au devenit virale. Tragedia a avut loc în Ahvaz, capitala provinciei Khuzestan, în sud-vestul ţării.

Mona Heidari, victima de doar 17 ani avea un fiu de trei ani. A fost forțată să se căsătorească cu vărul ei, Sajjad Heydari, când avea doar 12 ani. Mona a fost expusă în mod constant violenței domestice. De fiecare dată când a cerut divorțul, familia ei a convins-o să se întoarcă acasă și să continue să locuiască cu soțul ei de dragul copilului. n cele din urmă, Mona Heydari a fugit în Turcia pentru a scăpa de violența soțului ei.

Ucisă în mod barbar

Dar fiind singură într-o țară străină a decis să se întoarcă. Fratele ei îi spusese că va fi în siguranță. La câteva zile după ce s-au întors acasă, Sajjad și fratele său i-au legat mâinile și picioarele și au decapitat-o. Fratele lui Sajjad a înfășurat trupul fără cap al Monei într-o pătură și l-a aruncat în altă zonă. Sajjad a luat capul femeii și a mers pe stradă, ţinând în cealaltă mână un cuțit, potrivit Iran Human Rights Monitor.

Conform legilor Republicii Islamice, bărbații care își ucid membrii de sex feminin din familie din motive legate de „onoare” sau reputația lor sunt condamnați la maximum 10 ani de închisoare. Înainte de aceast caz, un alt tată care a decapitat capul fiicei sale a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Crimă înfiorătoare: Tânără de 17 ani, decapitată de soţ, în Iran. Bărbatul s-a plimbat pe stradă ţinând în mână capul victimei