Antena Meniu Search
x

Video Crima unei românce a îngrozit Regatul Unit: şi-a înjunghiat bebeluşul de doar 2 luni şi a vrut să-şi ucidă fiica. Şocaţi, vecinii au depus flori şi jucării în faţa casei

Crima unei românce, mamă a doi copii, şochează Regatul Unit. Femeia şi-a înjunghiat mortal bebeluşul în vârstă de doar două luni şi a încercat să îşi ucidă şi fiica. Românca a fost arestată ieri. Nu se ştie deocamdată de ce a recurs la gestul extrem. Îngroziţi, vecinii şi mai mulţi locuitori din Belfast au depus flori şi jucării în faţa casei în care a avut loc tragedia.

de Greta Gavrilă

la 31.07.2021, 22:49

Vezi și

La scurt timp după ce românca şi-a înjunghiat copii, strada din Belfast pe care locuia se transformă într-un furnicar. Mai mulţi poliţişti fac cercetări, sub privirile îngrozite ale vecinilor. În cele din urmă, unul dintre ei iese din casă cu un copil rănit în braţe. "Prima echipă de intervenţie a intrat în casă şi au găsit doi copii mici grav răniţi. În ciuda eforturilor, unul dintre copii a murit la locul faptei", a declarat Sinn Fein, anchetator.

Coşmarul a început în jurul orei 20.15, când un apel la serviciul de urgenţă anunţă că în zona Ardoyne din nordul capitalei Belfast, se aud zgomote şi ţipete. Raluca Tagani şi-a ucis bebeluşul de doar două luni. Celălalt copil, o fetiţă în de 2 ani, este în stare critică la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de mama sa. "Poliţia are acum în custodie o femeie în vârstă de 29 de ani şi a început o anchetă. Crima are un impact uriaş asupra vecinilor care au fost oarecum martori la scene pe care nu ar fi trebuit să le vadă", a mai precizat Sinn Fein, anchetator.

Tatăl se afla la muncă în Liverpool când tragedia a avut loc. Când a aflat ce s-a întâmplat, a urcat în primul avion către Irlanda de Nord. Pe românca originară din Arad a cunoscut-o în urmă cu trei ani, într-o vacanţă în România cu prietenii. "Nu cred că cineva s-ar fi aşteptat ca aceste lucruri să se întâmple printre noi, mai ales într-o comunitate atât de unită. Când oamenii au început să audă ce s-a întâmplat şi speculaţiile care circulă au fost şocaţi şi foarte tulburaţi", a declarat Fiona Ferguson, reprezentanta unei asociaţii locale.

Acum, în faţa casei în care a avut loc crima, este loc de pelerinaj pentru vecini şi localnici. Toţi se întreabă: de ce mama româncă a recurs la gestul extrem? În cadrul unei ceremonii, la care a luat parte şi tatăl celor doi copii, oamenii au depus lumânări, flori, jucării şi s-au rugat pentru însănătoşirea copilei de doi ani. La final, au înălţat baloane către cer.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Crima unei românce a îngrozit Regatul Unit: şi-a înjunghiat bebeluşul de doar 2 luni şi a vrut să-şi ucidă fiica. Şocaţi, vecinii au depus flori şi jucării în faţa casei