Meniu
Search
x

Foto Cruzime fără limite: O tânără de 23 de ani a turnat apă clocotită peste iubitul care dormea și a postat incidentul pe Snapchat

O femeie din Illinois a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că a turnat apă opărită pe iubitul ei în timp ce acesta dormea ​​pe o canapea. Femeia a postat apoi totul pe Snapchat. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

De Redactia Observator la 22.12.2021, 09:56

Alexis Sykes, în vârstă de 23 de ani, din Roselle, a descris modul în care pielea iubitului ei i-a căzut de pe brațele arse, adăugând că el a implorat-o să-l ducă la spital în timp ce ea ascundea cheile mașinii.

''Mă simt cam vinovată acum, pentru că a avut arsuri de gradul 2 și 3 de la față până la talie.''

Victima, care nu a fost numită de poliție, a găsit în cele din urmă cheile și a condus până la spital. Sykes a fugit în Oktibbeha, Mississippi, unde a fost arestată și acuzată de poliție pe 19 ianuarie, a declarat marți procurorul Robert Berlin.

Pentru fapta sa, femeia trebuie să execute 10 ani în închisoare

Pe acelaşi subiect

Femeia fost condamnată la 10 ani de închisoare, după ce a pledat vinovată pentru acuzația de agresiune agravată. Sentinţa nu a fost foarte mare ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției. Aceasta va trebui să servească cel puțin opt ani și jumătate înainte de a fi eligibilă pentru eliberare condiționată, relatează Daily Mail

Victima a fost internată la Unitatea de Arsuri a Centrului Medical al Universității Loyola, unde și-a petrecut două săptămâni recuperându-se. Autoritățile au spus că a primit mai multe grefe de piele.

''Cruzimea arătată de doamna Sykes în timp ce și-a stropit iubitul adormit cu o oală cu apă clocotită este extrem de deranjantă. Având în vedere nesocotirea ei totală față de raportul de durere și suferință cauzate victimei, se poate ajunge doar la concluzia că ea și-a câștigat cu siguranță fiecare an din pedeapsa de zece ani​'', a declarat procurorul într-o declarație pentru postul local de știri WMAQ.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Cruzime fără limite: O tânără de 23 de ani a turnat apă clocotită peste iubitul care dormea și a postat incidentul pe Snapchat