Meniu
Search
x

"A fost o fiică bună". O tânără galeză de 18 ani a fost sugrumată şi aruncată într-un lac, după o petrecere cu prietenii

O tânără de 18 ani din Ţara Galilor a avut parte de un sfârşit tragic. La scurt timp după o petrecere, fata a fost dusă în apropierea unui castel, acolo unde a fost sugrumată. Ulterior, trupul ei a fost aruncat într-un lac.

De Redactia Observator la 21.12.2021, 15:28

Lily Sullivan plecase de la o petrecere la care participase alături de prietenii săi, în Pembroke, o localitate din sud-vestul ţării. Vineri dimineaţa, în jurul orei 04:00, trupul ei a fost găsit într-un iaz din apropierea castelului Pembroke, potrivit The Sun. Poliţiştii l-au arestat astăzi pe bărbatul despre care cred că este principalul suspect al morţii tinerei. În vârstă de 31 de ani, acesta a fost reţinut şi pus sub acuzare pentru omor.

Trupul tinerei a fost aruncat într-un lac

Mmebrii familiei tinerei nu au dorit să vorbească public despre moartea acesteia. Singurul care a confirmat identitatea ei a fost tatăl său, care a participat la audierile de la Tribunalul din Havefordwest, Procurorul de caz a transmis că ultimele imagini cu victima au fost surprinse pe camerele de supraveghere montate în apropierea unui club de noapte.  Tot el a transmis că tânăra nu îl cunoştea pe bărbatul care a ucis-o. Judecătorii se vor pronunţa curând cu privire la pedeapsa pe care o va primi bărbatul.

În semn de omagiu, părinții ei au transmis un mesaj, mulţumind astfel tuturor pentru sprijin : „Lily a fost o fiică bună și grijulie, căreia toată lumea îî va simţi lipsa. Familia este foarte recunoscătoare tuturor prietenilor lui Lily pentru sprijinul acordat.”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "A fost o fiică bună". O tânără galeză de 18 ani a fost sugrumată şi aruncată într-un lac, după o petrecere cu prietenii