Antena Meniu Search
x

"A fost o fiică bună". O tânără galeză de 18 ani a fost sugrumată şi aruncată într-un lac, după o petrecere cu prietenii

O tânără de 18 ani din Ţara Galilor a avut parte de un sfârşit tragic. La scurt timp după o petrecere, fata a fost dusă în apropierea unui castel, acolo unde a fost sugrumată. Ulterior, trupul ei a fost aruncat într-un lac.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 15:28

Lily Sullivan plecase de la o petrecere la care participase alături de prietenii săi, în Pembroke, o localitate din sud-vestul ţării. Vineri dimineaţa, în jurul orei 04:00, trupul ei a fost găsit într-un iaz din apropierea castelului Pembroke, potrivit The Sun. Poliţiştii l-au arestat astăzi pe bărbatul despre care cred că este principalul suspect al morţii tinerei. În vârstă de 31 de ani, acesta a fost reţinut şi pus sub acuzare pentru omor.

Trupul tinerei a fost aruncat într-un lac

Mmebrii familiei tinerei nu au dorit să vorbească public despre moartea acesteia. Singurul care a confirmat identitatea ei a fost tatăl său, care a participat la audierile de la Tribunalul din Havefordwest, Procurorul de caz a transmis că ultimele imagini cu victima au fost surprinse pe camerele de supraveghere montate în apropierea unui club de noapte.  Tot el a transmis că tânăra nu îl cunoştea pe bărbatul care a ucis-o. Judecătorii se vor pronunţa curând cu privire la pedeapsa pe care o va primi bărbatul.

În semn de omagiu, părinții ei au transmis un mesaj, mulţumind astfel tuturor pentru sprijin : „Lily a fost o fiică bună și grijulie, căreia toată lumea îî va simţi lipsa. Familia este foarte recunoscătoare tuturor prietenilor lui Lily pentru sprijinul acordat.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "A fost o fiică bună". O tânără galeză de 18 ani a fost sugrumată şi aruncată într-un lac, după o petrecere cu prietenii