Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Cu ochii în telefon la volan, un şofer s-a trezit urmărit de poliţişti călare. Cum a încercat să scape de amendă bărbatul din Marea Britanie

Un şofer prins că stătea pe telefon în timp ce se afla la volanul maşinii s-a trezit urmărit de poliţiştii călare. Totul s-a petrecut pe o şosea intens circulată din Taunton, Somerset, iar imaginile postate pe contul de Twitter al Poliţiei au strâns zeci de mii de vizualizări.

De Redactia Observator la 17.03.2023, 10:07
Reacţia şoferului oprit de poliţiştii călare
Reacţia şoferului oprit de poliţiştii călare - Captură video Twitter

Cu un ochi la drum şi altul în ecranul telefonului mobil. Aşa a fost prins un şofer, într-o zonă aglomerată din Taunton, Somerset. Poliţiştii călare nu au stat pe gânduri: au tras de hăţuri şi au pornit în urmărirea bărbatului. Ofiţerii din cadrul Poliţiei Avon şi Somerset au filmat întreaga operaţiune, iar imaginile au fost postate pe pagina lor de Twitter, în încercarea de a-i atenţiona pe şoferii care mai răspund la mesaje ori se uită pe Instagram în timp ce conduc.

Reacţia şoferului oprit de poliţiştii călare

Cei doi ofiţeri călare au reuşit în cele din urmă să-l oprească pe bărbat, iar unul dintre ei l-a atenţionat: "Ştii că nu ar trebui să foloseşti telefonul". Şoferul i-a răspuns, încurcat: "Nu, nu...Muzică! Am o problemă". Însă poliţistul a continuat: "Dar acum conduci, stai pe telefon şi pot să văd că ai un apel în desfăşurare". Şoferul riscă să primească 6 puncte de penalizare şi o amendă în valoare de 200 de lire sterline. Imaginile au fost filmate în data de 7 martie, a declarau un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Poliţiştii din întreaga ţară fac eforturi pentru a identifica şoferii care folosesc telefonul mobil şi pun astfel în pericol viaţa celorlalte persoane, cât şi propria siguranţă. Potrivit Mirror, autorităţile au şi alte dispozitive electronice în vizor. Peste 4.500 de incidente solate cu morţi şi răniţi s-au produs din această cauză pe drumurile din Avon şi Somerset de la începutul anului 2021.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Cu ochii în telefon la volan, un şofer s-a trezit urmărit de poliţişti călare. Cum a încercat să scape de amendă bărbatul din Marea Britanie