Antena Meniu Search
x

Cum a aflat o femeie din SUA că prietenul ei este un criminal, iar ea era următoarea victimă de pe lista lui: "A fost îngrozitor"

O femeie din SUA a povestit pe rețelele de socializare cum a descoperit că prietenul ei de pe vremea în care avea 29 de ani era un criminal și susține că ea era următoarea victimă de pe lista lui.

De Redactia Observator la 01.12.2022, 12:12
Cum a aflat o femeie din SUA că prietenul ei este un criminal, iar ea era următoarea victimă de pe lista lui
Cum a aflat o femeie din SUA că prietenul ei este un criminal, iar ea era următoarea victimă de pe lista lui - TikTok / original_giftedtreasure

Nedra Calloway, din Richmond, California, a povestit despre întâlnirea ei din anul 2000 cu Kevin Sterling Jones, condamnat pentru că a ucis două tinere. Femeia susține că ar fi aflat că ea e următoarea lui victimă, prin niște înregistrări audio pe care un informator le-a trimis poliției, relatează Mirror.

Femeia și-a povestit drama pe rețelele de socializare

În înregistrări, Kevin a recunoscut că a ucis-o pe Jamie Williams, o studentă de 22 de ani, în Oakland, California, în 1999 și pe Sharonda Parker, în comitatul Napa, care avea doar 16 ani. Nedra, acum în vârstă de 51 de ani, povestește în filmulețele sale cum a ajuns să-l cunoască pe bărbat. Prietenii ei îl considerau un „ciudat”. 

Îl poreclisem „ciudatul” pentru că era foarte tăcut, nu scotea niciodată un cuvânt”, a spus femeia.

Pe acelaşi subiect

Kevin a fost arestat pentru că o tânără din blocul nostru l-a acuzat că se uitat pe geam la ea și îi lăsa casete cu filme pentru adulți în fața ușii, a adăugat Nedra 

@original_giftedtreasure #ThankGod #tiktok #fyp #tiktokviral #facebook #instagram #youtube #shorts #crime #crimejunkiepodcast #ashleyflowers #investigationdiscovery #survivor #truestory ♬ original sound - Neddy

Convinsă că a fost o neînțelegere la mijloc, Nedra a luat decizia de a depune mărturie pentru el și să-l apere, decizie pe care, acum, o regretă. Acuzațiile împotriva lui au fost retrase ulterior.

Inițial, când l-am văzut, am crezut că este ciudat, dar în momentul în care s-a prezentat pentru prima dată, a părut un tip normal. Îmi amintesc că m-am gândit că „ciudatul” s-ar putea să nu fie atât de ciudat până la urmă. Ne-a păcălit pe toți. Avea un simț al umorului uimitor, era distractiv și se putea adapta la orice situație sau putea conversa cu oricine, de orice vârstă. Nu m-am gândit niciodată că poate face astfel de lucruri. Dacă aș fi știut, nu aș fi depus mărturie în favoarea lui”, a continuat ea.

Bărbatul a făcut închisoare și pentru abuz sexual

Din păcate, aceasta nu ar fi fost ultima întrevedere a ei cu criminalul. După o întâlnire bizară dintre cei doi în care bărbatul părea vizibil panicat și i-ar fi spus acesteia că a fost toată ziua la secția de poliție, cei doi au pierdut legătura. Cu toate acestea, s-au revăzut la sfârșitul anului 2002, când Nedra susține că el i-a cerut să-l viziteze.

@original_giftedtreasure #truestory #survivor #investigationdiscovery #ashleyflowers #crimejunkiepodcast #crime #tiktokviral #fyp #ThankGod #crime ♬ original sound - Neddy

 "A spus că dacă aș fi cu adevărat prietena lui, aș face-o. M-a speriat foarte mult și am închis telefonul", a spus ea.

Nedra și-a ascultat instinctul și nu l-a vizitat pe Jones în acea noapte, o decizie care poate i-a salvat viața.

Câteva zile mai târziu, ea a primit un apel de la un detectiv și, în sfârșit, a primit o perspectivă asupra trecutului întunecat al bărbatului. Ea vorbit cu detectivul și a aflat adevărul înfricoșător despre „prietenul” ei, care se afla în prezent în închisoare după ce a încercat să jefuiască un salon de înfrumusețare.

Detectivul mi-a spus că el se uita pe geam la mine. M-a întrebat dacă știu că a ispășit deja 13 ani de închisoare pentru abuzuri sexuale. Am început să tremur, habar n-aveam. Apoi a redat înregistrarea în care am auzit în vocea lui Kevin spunând cuiva că eu sunt următarea victimă. A fost absolut îngrozitor! S-a prefăcut că este prietenos pentru a-mi câștiga încrederea. Totul a făcut parte din planul lui bolnav", a povestit Nedra.

@original_giftedtreasure #greenscreen #truestory #crime #crime #ThankGod #fyp #tiktokviral #crimejunkiepodcast #investigationdiscovery #serialkiller #ashleyflowers #instagram #facebook #life #prison #survivor #sameGod ♬ original sound - Neddy

Acum,  Nedra are 51 de ani și a decis să-și împărtășească povestea cu restul lumii, pentru a-i încuraja să nu facă greșelile de a accepta atât de ușor un necunoscut în viața lor, așa cum a făcut când avea 29 de ani. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Cum a aflat o femeie din SUA că prietenul ei este un criminal, iar ea era următoarea victimă de pe lista lui: "A fost îngrozitor"