Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum a răspuns o influenceriţă pe Instagram din Anglia când a fost numită „fără valoare” şi „piţipoancă”

Câştigă mai bine de 23.000 de lire sterline pe lună pentru conţinutul său online, dar cu toate acestea, Jess Bell, 21 de ani, nu se bucură doar de comentarii laudative. Influenceriţa de Instagram a mărturisit că i s-a spus că este o „piţipoancă” şi „fără valoare”.

de Monica Palade

la 02.12.2021, 16:47

„Mulţi oameni spun că mesajele de ură vin din gelozie, dar nu ştiu. Adică, dacă ar fi o fată care ar fi geloasă, aş întreba-o: De ce nu încerci să faci şi tu? Dacă e geloasă pentru că primesc haine gratis sau orice altceva, sunt sigură că dacă ar încerca să construiască şi ea, ar putea obţine şi ea aceleaşi lucruri.

Nu știu dacă așa sunt eu, dar nu îmi pot imagina că mă uit la profilul cuiva și sunt atât de supărată încât trebuie să merg până acolo să-i dau mesaj și să-i spun cât de supărată mă simt”, a povestit frumoasa blondă din Pocklington, în apropiere de York, Anglia.

Jess, care studiază managementul afacerilor și marketingului la Universitatea din Leeds, are aproape 72.000 de urmăritori pe Instagram. Ea a mai dezvăluit că a primit mesaje „ciudate” de la un urmăritor anonim.

De la ură, la ciudaţi

„Cineva mi-a trimis un mesaj spunându-mi că m-a văzut la sala mea de sport și care nu are o poză de profil. Ar putea fi un bărbat, ar putea fi o femeie, nu știu. Am pus un semn de întrebare, pe care probabil că nu ar fi trebuit să-l pun pentru că asta îi face să creadă că mă duc la acea sală. Apoi, au scris: Te-am văzut pe tine și pe prietenul tău lucrând la aparatul ăla de forţă tot timpul.

Aveam de gând să vin și am tot încercat, dar păreai prea ocupată, sper să te prind altădată”. Jess a ignorat mesajul, dar a urmat o serie de alte mesaje de pe acelaşi cont. „Am început să mă duc la altă oră şi i-am blocat. A fost ciudat. Acea persoană spunea că mă urmărește pe tot parcursul antrenamentului și când apar”, a mai spus tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Cum a răspuns o influenceriţă pe Instagram din Anglia când a fost numită „fără valoare” şi „piţipoancă”