Antena Meniu Search
x

Galerie foto O influenceriţă din București, cercetată penal după ce s-a fotografiat în uniformă de poliţist

O influenceriţă din Bucureşti, în vârstă de 25 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce s-a fotografiat îmbrăcată în uniformă de poliţist.

de Monica Palade

la 26.11.2021, 18:25

Noemi Demeter, care are peste 240.000 de urmăritori pe Instagram, a oprit chiar şi un şofer pe o stradă din Voluntari. Tânăra a postat fotografiile şi video pe Instagram, iar poliţiştii s-au autosesizat. Fata riscă acum să ajungă după gratii pentru 6 luni sau chiar 3 ani. Dar şi o amendă penală. 

S-a ales cu dosar penal pentru uniforma de poliţist

„În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 25 de ani. În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun”, spun poliţiştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O influenceriţă din București, cercetată penal după ce s-a fotografiat în uniformă de poliţist