Antena Meniu Search
x

Video Și-au lăsat casa din UK și s-au pensionat în cea mai populară stațiune din Egipt. Cheltuielile sunt de 4 ori mai mici și duc o viață de vis

Un cuplu din UK trăiește o viață de vis în Egipt, după ce a decis să se pensioneze acolo. Cei doi spun că traiul este mult mai ieftin acolo și că mutarea în Hurghada a fost cea mai bună decizie din viața lor.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 17:53

Și-au lăsat casa din UK și s-au pensionat în cea mai populară stațiune din Egipt. Cheltuielile sunt de 4 ori mai mici și duc o viață de vis
Și-au lăsat casa din UK și s-au pensionat în cea mai populară stațiune din Egipt. Cheltuielile sunt de 4 ori mai mici și duc o viață de vis - Mirror

În septembrie anul trecut, Tony Smith, în vârstă de 57 de ani, și soția sa Doris, în vârstă de 50 de ani, au decis să-și părăsească casa din Insula Wight pentru a-și petrece ultimii ani în Hurghada, o stațiune foarte populară din Egipt. De la mutarea lor, cei doi spun că acum se bucură de o viață de lux. Tony spune că acum trăiesc cu mai puțin de jumătate din ceea ce cheltuiau când locuiau în Marea Britanie, potrivit Mirror.

Cuplul plătește acum 200 de lire sterline pentru chirie și 13 de lire sterline pentru facturi în fiecare lună. Făcând o diferență de prețuri, cei doi spun că în Marea Britanie cheltuielile lunare erau de aproximativ 1.240 de lire sterline pe lună, adică de patru ori mai mari.  

S-au mutat în Egipt pentru o viață de vis

Înainte să se mute, Tony și soția lui obișnuiau să plece în mod regulat în Egipt. Acum, se bucură de o viață liniștită în Hurghada, trăind din pensiile lor. 

Pe acelaşi subiect

„Egiptenii sunt cei mai primitori oameni pe care i-ați putea întâlni vreodată. Ne-am îndrăgostit de Egipt și de tot poporul egiptean”, a spus Tony.

O friptură la un restaurant costa doar 10 lire sterline, conform lui Tony. Deși benzina este ieftină, Tony preferă să meargă cu un taxi, care îl costă aproximativ 2,50 lire sterline.

„Nu merită să cumperi pentru că chiria este destul de ieftină”, a spus el. 

În Marea Britanie, cheltuielile, inclusiv chiria și facturile, ajung la aproximativ 1.240 de lire sterline, dar în Egipt, Tony plătește doar 213 de lire sterline pentru cheltuieli similare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Și-au lăsat casa din UK și s-au pensionat în cea mai populară stațiune din Egipt. Cheltuielile sunt de 4 ori mai mici și duc o viață de vis