Antena Meniu Search
x

Foto "Cum o să mă găsească Moșul dacă n-avem casă?”. Situația sfâșietoare a unui copil din UK. Marcel și mama lui au rămas fără locuință, înainte de Crăciun

Situația sfâșietoare a unui copil din UK. Băiețelul de 8 ani se teme că Moș Crăciun nu va ajunge la el, după ce micuțul și mama lui au rămas fără adăpost. 

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 12:23

Situația sfâșietoare a unui copil din UK. Marcel și mama lui au rămas fără locuință, înainte de Crăciun
Situația sfâșietoare a unui copil din UK. Marcel și mama lui au rămas fără locuință, înainte de Crăciun - BBC

Marcel și mama lui, Sarah, au fost mutați într-o cameră de hotel de către Consiliul Local din Cardiff după ce au fost evacuați din apartamentul în care locuiau în chirie. Mama văduvă și-a amintit că fiul ei a întrebat: „Cum o să mă găsească Moșul dacă suntem fără casă?”.  Niciun copil nu ar trebui să spună asta. Nu ar trebui să-și facă griji pentru Crăciun sau dacă va primi sau nu cadouri”, a spus femeia pentru BBC, potrivit The Sun.

Într-un clip, Sarah a arătat camera de hotel unde vor sta pentru moment.

Copilul se teme că nu va avea un loc pe care să-l numească acasă

„Sunt recunoscătoare pentru această cameră, dar, evident, nu vreau să stau aici mult timp”, a spus ea.

Pe acelaşi subiect

În jurul patului dublu împărțit de mamă și fiu, lucrurile lor pot fi văzute îngrămădite pe rafturi și răspândite în mica locuință. Sarah a explicat că Marcel nu poate dormi atât de mult, deoarece se trezește speriat în toiul nopții de zgomotele din hotel.

„Se trezește spunând: „Nu-mi place întunericul”, țipând”, a declarat Sarah.

Sarah și Marcel așteaptă ca autoritățile să le găsească un loc unde să locuiască permanent după ce au fost evacuați, asta pentru că proprietarul apartamentul s-a decis să vândă locuința.

Marcel nu este, din păcate, singurul copil care trece prin astfel de momente, deoarece un total record de aproape 4.000 de copii vor rămâne fără adăpost în Irlanda în acest Crăciun.

Mulți sunt bebeluși care își vor petrece primul Crăciun din viață fără un loc pe care să-l numească acasă. Crăciunul ar trebui să fie o perioadă distractivă pentru eu, fără griji, în care să-și facă speciale care vor dura toată viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Cum o să mă găsească Moșul dacă n-avem casă?”. Situația sfâșietoare a unui copil din UK. Marcel și mama lui au rămas fără locuință, înainte de Crăciun