Antena Meniu Search
x

Video Crima din Bistriţa, o dramă adâncă pentru familia tinerei ucise de soţ, sub ochii celor doi copilaşi de 5 şi 8 ani. Strigătul sfâşietor de durere al mamei victimei

Crimă înfiorătoare în Bistriţa-Năsăud. Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia de 33 de ani în faţa celor doi copii minori. A fotografiat apoi victima şi a postat poza pe Facebook. Agresorul este fost cadru militar, iar apropiaţii spun că gelozia l-ar fi împins la un asemenea gest. Bănuia că femeia ar fi avut o aventură.

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 19:23

Vezi și

Înfuriat de gândul că soţia l-ar fi înşelat, bărbatul în vârstă de 34 de ani a luat un cuţit şi s-a năpustit asupra soţiei chiar de faţă cu copiii, în vârstă de 5 şi 8 ani. După ce a bătut-o şi înjunghiat-o, fostul militar a fotografiat cadavrul şi a postat apoi ce a făcut la secţiunea Story a Facebook. 

Crima din Bistriţa. Femeia, ucisă de soţ în faţa copiilor de 5 şi 8 ani

Un vecin a văzut-o şi a sunat imediat îngrozit la 112. Mama femeii de 33 de ani a fost devastată când a primit vestea. "Să-mi omori tu copilul în casa mea?! Să-mi omori tu copilul? Doamne fereşte! Criminali în casă să te omoare", spune mama femeii ucise.

La faţa locului au venit de urgenţă două echipaje SMURD şi Poliţia. Pentru tânăra mamă, medicii nu au mai putut face nimic. "În baza sesizării s-a format o echipă complexă de cercetare formată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic, care s-a deplasat la faţa locului", a declarat Paul Rodilă, purtător de cuvânt IPJ Bistriţa-Năsăud.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost în schimb transportat la spital. "Bărbatul era conştient, cooperant. Prezenta două plăgi superficiale, care nu îi puneau viaţa în pericol. A fost stabilizat şi evacuat la UPU Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale", spune Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud.

Ipoteza anchetatorilor în cazul crimei din Bistriţa

Anchetatorii cred că ori femeia ar fi încercat să se apere, ori agresorul ar fi vrut să îşi ia viaţa după fapta comisă. Deocamdată nu a putut fi audiat. Fostul militar s-a întors acasă de puţină vreme din străinătate, acolo unde muncea ca şofer pe TIR. 

"Ştiu că se certau. Tragic, vă daţi seama, nu ne gândeam că se întâmplă. Nu ştii niciodată în familia fiecăruia ce se întâmplă", spune o vecină.

După ce va fi externat, cel mai probabil mâine, va ajunge în faţa unui procuror care va decide dacă îl reţine şi dacă va cere mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cazul nu este nici pe departe singurul. Doar în primele nouă luni ale acestui an, au fost peste 80.000 de cazuri de violenţă în familie. În ultimii opt ani, doar la noi în ţară şi-au pierdut viaţa 430 de femei, din cauza bătăilor sau înjunghierilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Crima din Bistriţa, o dramă adâncă pentru familia tinerei ucise de soţ, sub ochii celor doi copilaşi de 5 şi 8 ani. Strigătul sfâşietor de durere al mamei victimei