Antena Meniu Search
x

"Cum poate fi luat cineva atât de frumos, atât de repede?" O tânără şi-a găsit propria mamă moartă, după ce s-a culcat cu o infecţie alimentară

O femeie, în vârstă de 40 de ani a murit în mod tragic după ce a suferit o intoxicație alimentară. Femeia nu s-a simțit bine întreaga zi și a decis să doarmă puțin. La doar o oră mai târziu, fiica ei a găsit-o fără suflate. 

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 15:10

A murit în somn, din cauza unei infecții alimentare. Kelly a fost găsită fără viață chiar de fiica ei
A murit în somn, din cauza unei infecții alimentare. Kelly a fost găsită fără viață chiar de fiica ei

Kelly Gleeson, în vârstă de 40 de ani, din Greater Manchester, credea că suferă de de o boală, după ce de-a lungul zilei de 29 decembrie s-a simțit rău și vărsa constant. A decis să se bage la somn în jurul orei 18:00, dar, o oră mai târziu, a fost găsită fără suflare chiar de fiica ei. Deși paramedicii sosiți la fața locului au depus eforturi, femeia nu a mai putut fi salvată, releatează Mirror.

Kelly, care nu avea problele de sănătate anterioare, a murit din cauza unei embolie pulmonare, care apare atunci când un cheag de sânge se blochează într-o arteră a plămânilor.

Familia este în stare de șoc

Eram acasă cu copiii mei și iubitul meu când m-a sunat și mi-a spus. Mi-a spus că a murit. Am țipat și i-am spus că minte. Am urcat copiii în mașină și am mers direct la Kelly. Atunci am știut, când i-am văzut pe toți acolo. A trebuit să merg să-mi ia adio de la ea”, a spus sora ei, Jade Rothwell.

Pe acelaşi subiect

O embolie pulmonară poate fi gravă sau fatală dacă nu este tratată rapid, deoarece poate afecta funcționalitatea plămânilor. Simptomele includ probleme de respirație, dureri în piept și tuse sau vărsături cu sânge.

Paramedicii nu au putut să o resusciteze. A fost atât de neașteptat. Nu ne-a venit să credem pentru că a fost un șoc”, a continuat sora Jade.

Născută în Stockport, Kelly și-a cunoscut soțul în urmă cu 22 de ani și au avut împreună o fiică, pe nume Madison. Ea și-a pierdut tragic fratele de cancer în 2018.

Sunt absolut devastat. Frumoasa mea soție a murit joi, 29 decembrie, și să spun că am inima zdrobită este prea puțin. 22 de ani minunați am avut împreună... ei bine, când nu am enervat-o. Eram bun la asta. Nu am încetat niciodată să te iubesc și te voi iubi mereu. Promit că voi avea grijă de fetița noastră. Până și câinele nostru este pierdut fără tine. Continuă să stea pe covor, uitându-se la uşă, aşteptând să vii acasă. Cum poate fi luat cineva atât de frumos, atât de repede? O să fiu atât de pierdut fără tine”, a spus devastat de durere, soțul lui Kelly, Jerry Gleeson,

Mama mea a fost cea mai bună prietenă a mea și am făcut totul împreună. Era cea mai tare persoană din încăpere, indiferent unde eram noi sau cu cine era. Ea a făcut totul pentru mine și mi-a cumpărat tot ce mi-am dorit vreodată. M-a numit mereu „drăgălaș răsfățat”, a spus Madison, fiica lui Kelly. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Cum poate fi luat cineva atât de frumos, atât de repede?" O tânără şi-a găsit propria mamă moartă, după ce s-a culcat cu o infecţie alimentară