Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Laura a murit din cauza unui cancer al sufletului”. O mamă din Canada a dezvăluit motivul din spatele sinuciderii fiicei sale de 29 de ani

Părea să aibă viaţa perfectă, dar în realitate ascundea o adevărată durere care îi măcina sufletul. Laura s-a sinucis la doar 29 de ani, uimindu-i pe toţi cei dragi, care nu se aşteptau deloc la acest deznodământ.

de Monica Palade

la 26.01.2023, 09:43

Louisa Trépanier a povestit adevăratul motivul care s-a aflat în spatele sinuciderii fiicei sale, Laura Marcoux, care și-a luat viața pe 7 mai 2022. Nimic nu anunţa însă ce avea să urmeze, a povestit femeia, potrivit TVA Nouvelles.

„Laura a murit din cauza unui cancer al sufletului”

„Era mereu plină de viaţă, mereu pregătită să îi ajute pe alţii. Avea o viaţă extraordinară, avea prieteni şi era mereu activă. Părea împlinită, nimic nu ne dădea de înţeles că ea suferă”, a povestit mama tinerei.

Singura umbră din acest tablou a fost faptul că Laura avea deja probleme cu anorexia şi bulimia încă din adolescenţă. Deoarece a fost dificil să o trateze în Abitibi, Laura a fost trimisă la o clinică privată din Montreal. „Nu prea a funcționat”, își amintește mama ei. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, Laura părea să se simtă mai bine.

Pe acelaşi subiect

Ca adult, Laura s-a întors să locuiască în Montreal, unde părea să se bucure din plin de viață. Ce i s-a părut ciudat, dar fără să îşi pună multe semne de întrebare, a fost faptul că medicul de familie al ei, cu care se întâlnea deseori, o întreba mereu despre fiica ei. După sinuciderea tinerei, Louisa Trépanier și-a dat seama că Laura a continuat să-și vadă medicul pentru durerea pe care o resimţea, dar secretul profesional l-a împiedicat pe acesta din urmă să-i dezvăluie ceva mamei.

Citind jurnalul fiicei sale, femeia a înțeles amploarea suferinței Laurei. „Și-a ascuns durerea de toată lumea, chiar și de soțul ei. Ea a scris în jurnalul său: ''Pentru cum îmi ascund suferința, îmi dau nota 10 din 10'', a mai spus doamna Trépanier, care nu înțelege de ce nu a vorbit despre asta.

„Aceste tinere (anorexice și bulimice) dezvoltă metode de a-și ascunde suferința pentru că le este rușine și au mecanisme pentru a o ascunde. Prin urmare, Laura a trăit mereu cu impresia că trebuie să se ascundă ”, a adaugat mama ei. Ea deplânge faptul că există o mulțime de campanii care încurajează oamenii să ceară ajutor, dar, în practică, este greu de obținut. „Nu există. Laura a murit din cauza unui cancer al sufletului”, a conchis Louise Trépanier.

Laura Marcoux și-a luat viața pe 7 mai 2022. Ar fi împlinit 30 de ani în iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Laura a murit din cauza unui cancer al sufletului”. O mamă din Canada a dezvăluit motivul din spatele sinuciderii fiicei sale de 29 de ani