Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dansând cu fiica pe care a bătut-o până la moarte. Mama criminală din Anglia, filmată cum îşi folosea fetiţa ca recuzită - VIDEO

Nicola Priest, mama criminală din Anglia care şi-a ucis fiica de trei ani pentru că i-a întrerupt o partidă de amor şi care a fost condamnată la 15 ani de închisoare, se filmase pe TikTok dansând cu fetiţa, cu doar câteva săptămâni înainte să o omoare.

de Cornel Preda

la 01.05.2022 , 16:11

Clipuri video de pe TikTok cu o mamă criminală care dansa cu fetiţa ei de trei ani, cu doar câteva săptămâni înainte să o omoare cu brutalitate, au fost date publicităţii. Nicola Priest, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnată la 15 ani pentru omor prin imprudenţă săptămâna trecută, după ce Kaylee-Jayde a fost găsită moartă, cu răni grave în zona pieptului şi abdomenului, într-un apartament din Birmingham, pe 9 august anul trecut. 

Experţii au spus că rănile fetiţei erau similare cu cele ale unui copil lovit de maşină la 65 de kilometri/oră sau al unuia care a căzut de la etajul trei pe asfalt.

Nicola Priest şi iubitul său de atunci, Callum Redfern, au ucis-o pe copilă pentru că le-a întrerupt o partidă de amor, după cum s-a aflat în timpul audierilor.

Articolul continuă după reclamă

Fetiţa, folosită drept recuzită în clipuri video pe TikTok

Pe acelaşi subiect

În lunile dinaintea uciderii fetiţei, Nicola o folosea ca recuzită în mai multe videouri stânjenitoare pe TikTok. Într-unul din aceste clipuri, Priest o ţine pe fetiţă de ambele mâini şi i le mişcă precum unei marionete, forţând-o să danseze pe muzică.

Corpul lui Kaylee este bruscat înainte şi înapoi la comanda lui Priest, fetiţa oferind şi un zâmbet chinuit pentru cameră.

Într-un alt video pe TikTok, Priest o prinde de cap pe fată şi i-l mişcă în stânga şi în dreapta, în timp ce copilul încearcă să copieze mişcările mamei ei. 

În al treilea video, postat în ianuarie 2020, Nicola Priest, gravidă, dansează lasciv şi îşi ridică fetiţa în braţe, iar cu o zi înainte ca micuţa să fie omorâtă, Priest şi-a expus din nou corpul pe TikTok, dansând într-o ţinută sumară.

Mama criminală, în lacrimi pe TikTok, după ce şi-a ucis fiica

În video postat pe TikTok la o lună după ce a ucis-o pe fetiţa de trei ani, mama îşi ţine capul în palme şi pare să plângă. În plus, recită versurile melodiei care se aude pe fundal: „Îmi pare rău mămico și tăticule. Știu că am greşit rău. Ar fi trebuit să fac, ar fi trebuit să fac mai bine”.

Priest priveşte şi în depărtare, ceea ce pare să fie o formă de scuze pentru copilul pe care l-a ucis cu bestialitate. Ultimele imagini din viaţa copilei surprinse de camerele de supraveghere ale blocului o arată alături de mama sa care o tratează cu indiferenţă şi nepăsare, în timp ce fetiţa îi căuta cu disperare privirea.

Cornel Preda Like

Cornel și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism încă din anii gimnaziali, când se trezea la 5 dimineața și mergea la chioșcul de ziare pentru a face „revista presei”. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Dansând cu fiica pe care a bătut-o până la moarte. Mama criminală din Anglia, filmată cum îşi folosea fetiţa ca recuzită - VIDEO