Antena Meniu Search
x

O fetiţă de trei ani, găsită moartă în casa în care locuia cu mama ei, în Anglia. „Nu cred că este vie”, a spus femeia, care e cercetată acum pentru crimă

O fetiţă de trei ani a fost găsită moartă în casa în care locuia cu mama ei. Acum femeia este judecată pentru crimă. Incidentul a avut loc pe 9 august anul trecut.

de Monica Palade

la 08.07.2021, 20:07

O fetiţă de trei ani, găsită moartă în casa în care locuia cu mama ei, în Anglia. „Nu cred că este vie”, a spus femeia, care e cercetată acum pentru crimă - captura Birmingham Live

Micuţa Kaylee-Jayde Priest a murit din cauza rănilor grave la nivelul pieptului și abdominale. Un echipaj de ambulanță a fost trimis la fața locului în urma unui apel despre un copil care a un stop cardiac, a comunicat Birmingham Crown Court. Medicul de pe ambulanță, Caitlin Harper, a spus că dormitorul în care se afla fetiţa avea o „saltea murdară”, fără covor sau perdele și o lumină care nu mai funcționa.

Nicola Priest, mama lui Kaylee-Jayde, în vârstă de 22 de ani, care este judecată pentru crimă, se afla pe pat într-o stare „stresată” și a strigat către ajutoare: „Nu cred că mai este în viață”, s-a spus în instanţă. Iubitul femeii, Callum Redfern, 21 de ani, este de asemenea acuzat de crimă. Harper a povestit că ea și colega ei au ajuns la adresa lui Priest de atunci, în Kingshurst, Solihull, la 11.17 am pe 9 august 2020.

„Nu cred că mai este în viață”

În timpul mărturiei, Caitlin Harper a declarat: „Ea era tulburată și plângea. Striga: „Nu cred că mai este în viață”. Fetița era pe podea lângă pat. Nu a mai fost nevoie de manevre de resuscitare. Se părea că murise de ceva vreme. Echipajul ambulanței a pus tampoanele de defibrilare pe Kaylee-Jayde pentru a detecta semne de viață, ca parte a protocolului. Harper și-a amintit că a găsit „acumulare de sânge” pe partea dreaptă a trunchiului copilului.

Pe acelaşi subiect

Ea a declarat instanței că a găsit și „grupuri de vânătăi” pe partea stângă a copilului și o „pată roșie de abraziune” pe piept. Mama copilului nu a explicat de ce Kaylee-Jayde avea acele semne. Harper a reamintit juraților şi felul în care arăta camera. Ea a spus că patul avea o „saltea murdară” fără cearșaf, că era o plapumă fără acoperire și că nu erau perne. Instanței i s-a spus că încăperea era întunecată, lumina nu funcționa și nu erau becuri disponibile și nu existau perdele sau jaluzele pe fereastră. De asemenea, podeaua nu avea covor și era o suprafață „dură”.

Harper a mai relatat în instanţă că a întrebat-o pe femeie dacă Kaylee-Jayde a avut vreun accident care a condus la moartea ei. „A spus că acum aproximativ două săptămâni căzuse de pe masa de joc. Ea a spus că s-a lovit la cap, dar nu au fost şi alte răni. Am întrebat-o dacă vărsase după aceea și mi-a răspuns că da. Mi-a mai spus că, înainte cu o seară [de moartea ei], a fost bolnavă. Şi că în zilele anterioare a avut un apetit redus și că nu mânca la fel de mult”.

Femeia a mai spus că și-a dus fiica la culcare la 19:30 cu o seară înainte. Noaptea, lui Kaylee-Jayde i-a fost rău, iar mama a verificat-o ultima dată la 22:30. A doua zi, când s-a trezit, în jurul orei 10.30, a găsit-o pe Kaylee-Jayde întinsă pe partea dreaptă și a mutat-o pe podea.

Priest, din Edgbaston, Birmingham, împreună cu Redfern, din Temple Street Dudley, despre care procurorii susțin că au o „relație strânsă” „sunt acuzați de asasinarea lui Kaylee-Jayde și o acuzație separată de ucidere din culpă, pe care au negat-o.

De asemenea, perechea este acuzată că a provocat sau a permis moartea unui copil și cruzime față de el, în perioada 12 iunie - 3 august 2020, lucru pe care îl neagă din nou. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de trei ani, găsită moartă în casa în care locuia cu mama ei, în Anglia. „Nu cred că este vie”, a spus femeia, care e cercetată acum pentru crimă