Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viaţa unei fetiţe de trei ani, surprinse de camerele de supraveghere. Câteva ore mai târziu, copila era bătută până la moarte de mama şi iubitul său, în Anglia

Ultimele momente din viaţa unei fetiţe de trei ani au fost surprinse de camerele de supraveghere ale blocului în care locuia. Câteva ore mai târziu, fetiţa murea după ce mama şi iubitul său au bătut-o cu bestialitate.

de Monica Palade

la 19.05.2022, 14:33

Kaylee-Jayde Priest a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia cu mama sa, Nicola Priest, 23 de ani, pe 9 august anul trecut. Mama fetiţei a fost cea care a sunat să ceară ajutorul, însă un judecător a condamnat-o pe femeie, alături de iubitul său, Callum Redfern, după ce s-a aflat că micuţa era moartă cu mult înainte de a fi cerut ajutorul.

Îmi imaginile care au fost arătate la tribunal, Kaylee-Jayde şi mama sa sunt împreună cu doar câteva ore înainte ca micuţa să fie găsită moartă. Cele două urcă în lift şi părăsesc blocul din Kingshurst House, Solihull. În filmuleţ se vede că mama este total dezinteresată de fiica sa, îşi verifică ţinuta şi faţa în oglindă şi îşi verifică telefonul, în timp ce copila se uită la mama ei. Între cele două nu există nicio atingere, mama nu îşi ia nici măcar copila de mână.

Ultimele momente din viaţa fetiţei, surprinse de camerele de supraveghere

Câteva ore mai târziu, fetiţa descrisă ca fiind un „copil fericit”, a murit din cauza unor răni serioase în pipt şi în burtă. Examinările medicale au arătat mai târziu că a suferit răni printre care oase rupte, fracturi la picioare şi sternum rupt. În timpul procesului, mama şi iubitul său au dat vina unul pe celălalt. La audieri, medicii sosiţi au povestit şi prima reacţie a mamei.

Pe acelaşi subiect

Nicola Priest, mama lui Kaylee-Jayde, în vârstă de 22 de ani, se afla pe pat într-o stare „stresată” și a strigat către ajutoare: „Nu cred că mai este în viață”, s-a spus în instanţă. Iubitul femeii, Callum Redfern, 21 de ani, este de asemenea acuzat de crimă. Harper a povestit că ea și colega ei au ajuns la adresa lui Priest de atunci, în Kingshurst, Solihull, la 11.17 am pe 9 august 2020.

„Nu cred că mai este în viață”

În timpul mărturiei, Caitlin Harper a declarat: „Ea era tulburată și plângea. Striga: „Nu cred că mai este în viață”. Fetița era pe podea lângă pat. Nu a mai fost nevoie de manevre de resuscitare. Se părea că murise de ceva vreme. Echipajul ambulanței a pus tampoanele de defibrilare pe Kaylee-Jayde pentru a detecta semne de viață, ca parte a protocolului. Harper și-a amintit că a găsit „acumulare de sânge” pe partea dreaptă a trunchiului copilului.

Ea a declarat instanței că a găsit și „grupuri de vânătăi” pe partea stângă a copilului și o „pată roșie de abraziune” pe piept. Mama copilului nu a explicat de ce Kaylee-Jayde avea acele semne. Harper a reamintit juraților şi felul în care arăta camera. Ea a spus că patul avea o „saltea murdară” fără cearșaf, că era o plapumă fără acoperire și că nu erau perne. Instanței i s-a spus că încăperea era întunecată, lumina nu funcționa și nu erau becuri disponibile și nu existau perdele sau jaluzele pe fereastră. De asemenea, podeaua nu avea covor și era o suprafață „dură”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Ultimele clipe din viaţa unei fetiţe de trei ani, surprinse de camerele de supraveghere. Câteva ore mai târziu, copila era bătută până la moarte de mama şi iubitul său, în Anglia