Antena Meniu Search
x

Foto De la refugiată, la femeie de afaceri. O ucraineancă a găsit succesul după ce s-a cuplat cu un multimilionar însurat şi a înfiinţat o companie

O ucraineancă și-a găsit dragostea cu un multimilionar, fost șef al firmei de credite, după ce s-a mutat în casa familiei sale.

de Aura Trif

la 10.01.2024, 13:10

Mariia Polonchuk, de 40 de ani, şi-a făcut o relație cu un investitor și antreprenor din UK, Haakon Overli, de 53 de ani, după ce bărbatul și-a părăsit soția pentru ea anul trecut. Fostul soţ al femeii, Andrey Sheldunov, care încă locuiește în capitala Ucrainei Kiev, a divorţat rapid, la scurt timp după ce relația ei a devenit publică, relatează Daily Mail. 

Mariia şi actualul partener, care e născut în Norvegia, s-au cuplat după ce ea și fiii ei au primit vize pentru a locui în casa lui de 3 milioane de lire sterline din Anglia, pentru a scăpa din țara lor de origine, sfâșiată de război după invazia Rusiei. Anul trecut, cuplul s-a mutat din casa familiei bărbatului, lăsând-o în urmă pe soția lui Imogen, în vârstă de 47 de ani, și pe copii lor. Ucraineaca a devenit acum o femeie de afaceri în Marea Britanie, autointitulându-se Masha Epshtein și co-fondând o afacere de design numită „Lon: Ltd” împreună cu fiul ei Gregory Sheldunov, în vârstă de 19 ani.

Şi-a înfiinţat o companie împreună cu fiul ei

Compania a fost înființată în noiembrie anul trecut, cu un birou în Covent Garden din Londra, listând-o pe femeie ca unic director și coproprietar împreună cu fiul ei. Ea se descrie pe profilul ei ede LinkedIn, folosind numele de Masha Ephstein, ca un „designer și antreprenor” premiat în Marea Britanie și un „director desăvârșit cu peste 15 ani de experiență în antreprenoriat”.

Pe acelaşi subiect

Într-un videoclip, ea se prezintă drept „o antreprenoare ucraineancă”, spunând: „Din cauza războiului, a trebuit să părăsesc țara mea cu cei doi fii ai mei și, în cele din urmă, am ajuns în Marea Britanie”. Produsul vedetă al firmei lor este un adaptor pentru prize cu conexiuni multiple pentru diferite dispozitive electronice, care în acelaşi timp aranjează cablurile din jurul biroului.

Cei doi s-au cuplat în timp ce erau căsătoriţi

Femeia şi fostul ei soţ s-au căsătorit în Harkov în 2003 şi păreau să aibă o viață confortabilă înainte de război, cu vacanțe în străinătate. Ei au fost, de asemenea, co-directori ai unei companii cu sediul la Kiev numită Kontakt Media din 2006 până în iunie anul trecut.

Înregistrările tribunalului din Ucraina dezvăluie că fostul ei soţ a depus actele de divorț la tribunalul districtual Kyivsky din Harkiv pe 19 septembrie anul trecut – la doar două săptămâni după ce a fost dezvăluită aventura soției sale. Ea a scris o declarație cu nouă zile mai devreme, pe 10 septembrie, spunând că „nu s-a opus desfacerii căsătoriei”.

Un purtător de cuvânt al domnului Overli a refuzat să comenteze relația sa cu doamna Polonchuk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » De la refugiată, la femeie de afaceri. O ucraineancă a găsit succesul după ce s-a cuplat cu un multimilionar însurat şi a înfiinţat o companie