Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto „Iubirea mea este în viață”. Tânăr de 19 ani, dat dispărut de mai bine de 3 ani, găsit tremurând în faţa unei benzinării, la peste 1.000 de km distanţă

Reîntâlnire emoţionantă pentru o familie care de aproape trei ani aştepta veşti în legătură cu dispariţia fiului lor. Tânărul a fost găsit de poliţie la mai bine de 1000 de kilometri distanţă de casă, tremurând lângă o benzinărie. 

De Larisa Andreescu la 18.04.2022, 09:59
Connerjack Oswalt
Tânăr de 19 ani, dat dispărut de mai bine de 3 ani, găsit tremurând în faţa unei benzinării, la peste 1.000 de km distanţă - Summit County Sheriff's Office / CNN

Autoritățile din Summit County, Utah fuseseră soliticitate de mai multe ori în ultimele săptămâni în legătură cu un tânăr care rătăcea prin zonă cu un cărucior de cumpărături. Când în final l-au găsit, sâmbăta trecută, poliţiştii au descoperit că acesta era dat dispărut de aproape trei ani, în nordul Californiei, la peste 1100 de km distanţă.

Tânărul tremura de frig şi era speriat

Un echipaj de poliţie a răspuns unui apel privind o persoană care rătăceşte pe lângă o benzinărie în dimineaţa zilei de 9 aprilie, în zona Parl City, după ce „un membru îngrijorat al comunităţii noastre” a spus că l-a văzut dormind acolo. Zona se află la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de Salt Lake City.

Ofiţerii l-au lăsat pe tânăr să stea în interiorul uneia dintre maşinile de poliţie pentru a se încălzi, în timp ce încercau să îi descopere identitatea.

Pe acelaşi subiect

Prin interacțiunile din trecut și prin interacțiunea de sâmbătă, ofiţerilor le-a fost clar că bărbatul comunica diferit”, a spus biroul șerifului și a inclus, de asemenea, un hashtag de conștientizare a autismului în cadrul unei postări pe pagina oficială de Facebook a secţiei de poliţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un dispecer a început să caute paginile de pe site-ul web al Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și, în peste o duzină de pagini, a dat peste un poster care anunţa dispariţia lui Connerjack Oswalt. Oswalt, acum în vârstă de 19 ani, fusese dat dispărut în septembrie 2019 din Clearlake, California, la nord-vest de Sacramento și la aproximativ 11,5 ore cu mașina de Summit County.

După ce şi-au dat seama că este vorba de aceeaşi persoană pe care au găsit-o tremurând lângă benzinărie, poliţiştii au contactat familia acestuia.

Ofiţerii au încercat să facă rost de numerele de telefon ale familiei şi au reuşit să ia contact cu mama lui Connerjack”, a declarat lt. Andrew Wright pentru CNN, șeriful din Summit County.

Mama a izbucnit în lacrimi când a aflat că fiul ei este în viaţă

Mama lui a spus autorităților că Oswalt avea un semn din naștere distinctiv pe gât, semn care a fost găsit de altfel pe gâtul tânărului preluat de poliţişti. Deși autoritățile au avut interacțiuni anterioare cu Oswalt înainte de acea zi, el nu a spus niciodată cine este, iar poliția „nu a avut motive să-i ceară să se legitimeze pentru că nu a încălcat legea”, a spus Wright.

Tatăl vitreg și bunicul lui Oswalt s-au dus la Park City, Utah, pentru a-l identifica personal și pentru a se reuni, a declarat Wright pentru CNN. Într-una dintre cele două videoclipuri cu camera corporală înregistrate de unul dintre agenţi, tatăl vitreg al lui Oswalt este văzut exclamând neîncrezător, în timp ce poliția îi arată o fotografie cu Oswalt pentru a confirma că este aceeași persoană.

El este?”, a întrebat mama băiatului, fiind auzită prin difuzorul telefonului.

„Puțin mai în vârstă, dar da”, i-a răspuns tatăl vitreg.

„Iubirea mea este în viață”, se aude mama, în timp ce plânge la telefon. „Poți să-l aduci acasă, te rog?”

Părinţii lui Oswalt s-au mutat în Idaho Falls, Idaho, de când acesta a dispărut, potrivit autorităţilor. Tânărul a rămas pentru alte câteva zile sub îngrijire medicală, înainte de a se întoarce acasă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » „Iubirea mea este în viață”. Tânăr de 19 ani, dat dispărut de mai bine de 3 ani, găsit tremurând în faţa unei benzinării, la peste 1.000 de km distanţă