Antena Meniu Search
x

Video Detalii înfiorătoare despre crimele de pe plaja din Acapulco. O victimă a fost legată cu o ancoră de ciment, alta a fost împuşcată

Trupurile a trei bărbați torturați au fost aduse de apă pe două plaje din staţiunea mexicană Acapulco, spre groaza turiştilor.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 21:32

Vezi și

De unul dintre cadavre era legată o ancoră de ciment, iar poliţiştii spun că o altă victimă  ar fi fost împuşcată înainte de a fi aruncată în ocean. Autorităţile nu au închis plajele. Staţiunea Acapulco obişnuia să fie o destinaţie preferată de vedetele de la Hollywood, dar şi-a pierdut strălucirea din cauza răfuielilor dintre cartelurile de droguri. 

Crimă misterioasă în Mexic

Turiștii se bucurau de o zi normală de plajă, în Acapulco, Mexic, când trei trupuri neînsuflețite au apărut la mal, aduse de valuri. Aceștia au contactat imediat autoritățile, care au recuperat cadavrele fără să închidă zona. Acapulco, cândva renumită pentru plajele sale și pentru turiști celebri, este de mult timp locul unde se petrec crime oribile. 120 de crime au fost comise în oraș în doar primele patru luni ale acestui an, potrivit Mirror.

Primele două cadavre au fost găsite pe plaja Condesa sâmbăta trecută, în timp ce celălalt se afla pe plaja Icacos din apropiere. Chiar cu o zi înainte un salvamar a fost găsit mort pe o altă plajă din Acapulco. 

"FGE investighează crimele comise în portul Acapulco. Procurorii au deschis un dosar de cercetare pentru responsabili, pentru omor, în evenimente care au avut loc pe diferite plaje din oraș și portul Acapulco", potrivit unui comunicat al poliției din regiunea Guerrero (FGE).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Mapamond » Detalii înfiorătoare despre crimele de pe plaja din Acapulco. O victimă a fost legată cu o ancoră de ciment, alta a fost împuşcată