Antena Meniu Search
x

Diagnostic crunt, la doar 20 de ani. A mers la medic crezând că are gripă, însă ce a aflat avea să-i schimbe viaţa: " A fost un șoc total"

O tânără de 20 de ani a primit un diagnostic cutremurător din partea medicilor, după ce inițial credea că are o gripă obișnuită.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 14:35

Diagnostic crunt, la doar 20 de ani. A mers la medic crezând că are gripă, însă ce a aflat i-a schimbat viața complet
Diagnostic crunt, la doar 20 de ani. A mers la medic crezând că are gripă, însă ce a aflat i-a schimbat viața complet - liv.grace_j/Instagram

Olivia Jennings, din Melbourne, Australia, a suferit timp de câteva luni simptome asemănătoare gripei, o tuse de care nu a putut scăpa și un nodul deasupra claviculei, care era dureros la atingere. După ce s-a străduit să facă față simptomelor, Olivia a mers la medic unde a fost inițial diagnosticată cu gripă, așa cum credea, relatează Mirror.

După ce simptomele au început să se înrăutățească a doua zi, tânăra a decis să meargă la un spital privat, pentru a afla și părerea medicilor de acolo. După mai multe analize, a primit o veste care avea să-i schimbe viața. Palid la față și trist, doctorul i-a spus că suferă de cancer. 

A aflat că are cancer, la doar 20 ani

Medicul a spus că nu am piatră la rinichi, dar am ganglioni limfatici umflați în tot stomacul și lichid la inimă, de asemenea. A fost un șoc total, M-am gândit „asta este, o să mor”. În acel moment, medicii erau destul de siguri că este cancer”.

Pe acelaşi subiect

Apoi, Olivia și-a petrecut o săptămână supusă altor teste, inclusiv o biopsie, care a confirmat că avea cancer la gât, piept, stomac și pelvis. Ea a primit vestea, ținându-și strâns de mână mama.

A fost un sentiment ciudat și, dintr-un motiv oarecare, primul lucru care mi-a venit în minte a fost „Nu am ajuns să mă căsătoresc”, lucru la care nu mi-am dat seama că țin atât de mult”, a spus ea. 

La o săptămână după ce i s-a spus că are cancer, Olivia și-a început ședințele de chimioterapie. Ea primește tratament de cinci luni și mai are doar trei ședințe. Cancerul „aproape a dispărut” și nu necesită nicio intervenție chirurgicală așa cum a fost planificat inițial. Olivia, acum în vârstă de 21 de ani, nu a mai putut să lucreze sau să studieze după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Diagnostic crunt, la doar 20 de ani. A mers la medic crezând că are gripă, însă ce a aflat avea să-i schimbe viaţa: " A fost un șoc total"