Antena Meniu Search
x

Galerie foto "De azi, v-ați reîntâlnit în cer". Adelin și tatăl lui au murit pe loc, după ce au intrat cu ATV într-un stâlp. În urmă cu două luni, mama copilului murea de cancer

Familia lor a trecut printr-o tragedie în urmă cu două luni, când mama, respectiv soția pierdea lupta cu cancerul. Nici nu s-au uscat lacrimile pe obraz că acum un adolescent de 15 ani este nevoit să își conducă și tatăl, și fratele de 9 ani pe ultimul drum.

de Monica Palade

la 29.05.2023, 15:04

Cei doi au avut parte de o moarte violentă, duminică seara, în localitatea Cosoba din judeţul Giurgiu, chiar în timp ce tatăl încerca să îi facă o bucurie celui mic. Îl luase la o plimbare cu ATV, chiar dacă nu deținea carnet. Nu a bănuit nicio clipă că va fi ultima lor călătorie. 

Uniți în moarte

Bărbatul îl avea în faţă şi pe fiul lui de 9 ani. A pierdut controlul ATV și a intrat cu violență într-un stâlp. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi au murit la scurt timp de la producerea accidentului. Momentul dramatic a fost surprins și de o cameră de supraveghere. Uniți în moarte, tată și fiu vor merge să se întâlnească în cer cu femeia iubită.

Vestea noii tragedii i-a șocat pe apropiați. Mesajele de condoleanțe au împânzit rețele de socializare. „Cu durere in suflet vă anunțăm că astăzi, trupurile neînsuflețite ale celor ce până ieri au fost Adelin și Marian vor fi aduse acasă! Dumnezeu să vă odihnească în pace pe toți trei, dragii noștri! De azi, v-ați reîntâlnit in cer! De azi, am rămas și mai puțini la masa!”, “Dumnezeu să-i odihnească în pace!Păcat să distrugă o familie asa frumoasă!”

“Nu pot să cred acum câteva zile baiatul meu se juca în parc cu Adelin si acum este la cer,ce soarta cruntă a avut .Dumnezeu sai odihnească în pace ,va fi da dreapta Tatălui ceresc înger frumos ...si mama si tatăl lui va avea grija de el..” , „Off, Dumnezeu sa-I odihnească în pace! O durere prea mare!”, „Dumnezeu să-i odihnească în pace!!! Cuvintele sunt de prisos!! Prea mare durere!!!”, „O durere foarte mare! Dumnezeu sa îi aibă în pază lui”, „De ce, Doamne, mi-ai luat copiii? Dumnezeu sa va ierte, copiii mei dragi!”, „Strigător la cer”, „Condoleanțe!! Dumnezeu să îi ierte și să-i odihnească în pace multă putere”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "De azi, v-ați reîntâlnit în cer". Adelin și tatăl lui au murit pe loc, după ce au intrat cu ATV într-un stâlp. În urmă cu două luni, mama copilului murea de cancer