Antena Meniu Search
x

Disperarea unei mame, după ce şoferul de Uber a plecat cu fiul ei de 2 ani. Femeia a pornit într-o goană nebună prin Londra

O femeie însărcinată a trecut prin clipe greu de descris în cuvinte, privind cum şoferul de Uber pleacă de lângă ea, în timp ce fiul său în vârstă de doar doi ani încă se mai afla în maşină. Aceasta povesteşte că a alergat "ca o nebună" după autoturism, disperată să-şi recupereze copilul.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 19:06

Copilul a rămas în maşină, spre disperarea mamei
Copilul a rămas în maşină, spre disperarea mamei - Shutterstock (scop ilustrativ)

Gleiciane Gloria comandase un Uber pentru a se întoarce acasă, după o vizită la părinţii săi. Aşa că a aşteptat maşina alături de fiul său, Theo, în faţa casei din Chingford, Essex. Cursa s-a desfăşurat fără incidente neplăcute, însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată odată ajunşi la destinaţie, în Newham. Femeia a coborât prima, pentru a scoate din portbagaj căruciorul copilului, fără să îi treacă prin minte că maşina ar putea pleca imediat, cu tot cu fiul său de doi ani.

Goană nebună după şoferul care-i "răpise" fiul

Englezoaica povesteşte că a pornit într-o goană nebună în urma maşinii, strigând disperată către şofer. "Am intrat în panică, întreaga lume s-a oprit pentru o secundă, apoi am început să alerg ca o maniacă", a mărturisit ea pentru Mirror. Urmărirea a continuat până ce au ajuns pe strada următoare, moment în care femeia nu a mai putut ţine pasul cu autoturismul şi a privit cum maşina dispare în zare. "Mă gândeam că nu o să-l mai văd niciodată, că l-am pierdut pe veci. M-am întors acasă şi am ţipat către iubitul meu: Theo a dispărut!". Aşa l-a trezit din som pe partenerul său, Stuart, care a rămas fără cuvinte. Şi-a revenit însă repede din şocul iniţial şi a reuşit să contacteze şoferul prin intermediul aplicaţiei mobile.

Aventura s-a sfârşit cu bine pentru copil

De altfel, şoferul era în drum spre locuinţa celor doi părinţi îngrijoraţi. "Dacă nu îl găseam, urma să sunăm la poliţie", spune Gloria. Copilul a ajuns în scurt timp acasă, în braţele mamei sale. "Şoferul şi-a cerut scuze, nici el nu observase că micuţul a rămas în maşină, pe bancheta din spate", a adaugat Stuart"Poate că nu au fost decât cinci minute, dar s-au simţit ca cinci ore", mai povesteşte mama băieţelului. "Sunt extrem de recunoscătoare că s-a întors acasă în siguranţă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Disperarea unei mame, după ce şoferul de Uber a plecat cu fiul ei de 2 ani. Femeia a pornit într-o goană nebună prin Londra