Antena Meniu Search
x

Galerie foto O studentă de 21 de ani a murit la spital, după ce în urmă cu o seară se urcase într-un Uber, în Statele Unite

O studentă de 21 de ani a fost declarată moartă la spital, după ce cu o seară în urmă se urcase într-un Uber.

de Monica Palade

la 23.02.2022, 11:23

Ciaya Jordan Whetstone, din Bamberg, Carolina de Sud, a participat vineri la paradele Mardi Gras împreună cu prietena Juliet Orr, înainte de a merge la un bar cu alți prieteni. Ulterior, Whetstone a fost condusă de o prietenă la casa iubitului ei din suburbia Hanrahan – apoi a dus un Uber la apartamentul ei din Gentilly pentru a-și verifica câinele în miezul nopții, a declarat Orr pentru presa.

Colega ei de cameră, Reese White, a spus că Whetstone i-a spus că merge cu șoferul – pe care l-a descris ca prieten – să „meargă să-și găsească mașina”.

Moarte învăluită în mister

„Am încercat să o conving să nu meargă”, a spus White. Un alt prieten, Roberto Torres, a spus că, atunci când a sunat-o pe Whetstone în jurul orei 1:30, sâmbătă, l-a auzit pe șofer întrebând-o: „Îți place să petreci?” Ea i-a spus lui Torres că îl va suna înapoi, dar nu a mai făcut-o.

Pe acelaşi subiect

Whetstone a fost lăsată în jurul orei 7 dimineața la un spital, unde a fost declarată moartă, potrivit avocatului, care a raportat că nu este clar cine a lăsat-o acolo. Poliția a spus că a sosit prin „transport privat”, un termen folosit în cazurile în care nu este implicată o ambulanță.

Deocamdată cauza morții ei nu a fost dezvăluită. Chris Ferrand, tatăl vitreg al lui Whetstone, a declarat că familia este „încă în stare de șoc”, adăugând: „Urmează câteva zile grele”.

Prietena apropiată a lui Whetstone, Julia Brooker, a descris-o drept „cea mai înălțătoare, iubitoare și plină de speranță persoană pe care am întâlnit-o”. „Nu a vorbit niciodată de rău despre nimeni”, a spus ea.

Whetstone urma să termine facultatea în 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O studentă de 21 de ani a murit la spital, după ce în urmă cu o seară se urcase într-un Uber, în Statele Unite