Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă care a mers la spital în UK din cauza unor dureri îngrozitoare de cap a murit după 2 luni, în urma unei tumori cerebrale: "Mămica noastră bună"

Durere fără margini pentru o întreagă familie, după ce o mamă şi-a pierdut viaţa în mod tragic şi neaşteptat, în urma unei boli cumplite. Fiica i-a adus un omagiu, spunând: „Ea a fost mereu acolo pentru a ajuta alți oameni, alții decât ea însăși și a fost iubită de mulți, mulți oameni”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.04.2022, 11:11

Lorraine Woods a murit la vârsta de 51 de ani, la doar două luni după ce medicii au descoperit că durerile de cap chinuitoare erau cauzate de o tumoare pe creier. Şi-a dat ultima suflare pe 3 aprilie, fără să fi avut vreo şansă reală de a lupta împotriva bolii. Cancerul se răspândise deja în tot corpul, având tumori la ficat, rinichi şi la un plămân.

Fiica ei, Chantelle Hewitson, în vâstă de 32 de ani, a descris-o pe Lorraine ca fiind o persoană „foarte distractivă, cu adevărat plină de viaţă” care „a ajutat mulți oameni”, relatează LancsLive.

Primele simptome

Femeia, mamă a doi copii şi bunică pentru un băieţel de doi ani, Kyla de 5 ani şi Reece de 8 ani, a fost inițial diagnosticată cu BPOC în urmă cu doi ani, relatează Mirror. Începuse să aibă migrene severe şi de lungă durată. A fost transportată de urgență la spital cu suspiciunea unui accident vascular cerebral, după ce s-a prăbușit în februarie, fiind găsită de familie într-o stare destul de gravă. Medicii i-au descoperit atunci tumorile cerebrale.

Pe acelaşi subiect

O săptămână mai târziu, femeia a aflat că tumorile sunt canceroase, fiind existente şi în plămâni, ficat şi rinichi. Deja avea o slăbiciune pe o parte a corpului şi dureri de cap îngrozitoare. Boala însă învinsese de dinainte de a începe vreo bătălie. A fost plasată pe îngrijiri paliative şi i s-au dat între 6 şi 8 sptămâni de trăit. Din cauza restricţiilor de Covid în vigoare la momentul respectiv la spital, i sa permis să aibă doar un vizitator timp de doar o oră pe zi, înainte de a muri.

„Ea o persoană foarte distractivă, animată. Mămica noastră bună. Era mereu acolo pentru a ajuta alţi oameni decât pe ea însăşi şi era iubită de mulţi, mulţi oameni. A ajutat atât de mulţi oameni, a oferit multe sfaturi despre sănătatea mintală şi era mereu super distractivă”, a spus Chantelle.

Ultimele momente alături de familie

Din fericire, în cele cinci zile înainte de moartea ei, „uimitoarea” secție din Ribblesdale în care stătea i-a permis să fie vizitată de toată familia. A murit în cele din urmă în prezența fiicei ei, Chantelle, în vârstă de 32 de ani, și a fiului Robert, în vârstă de 30 de ani, în timp ce surorilor ei Denise Whitaker și Michelle Partington li sa permis să petreacă timp cu ea în ultimele zile de viaţă.

„Atunci când a fost pentru prima dată spitalizată, i s-a permis doar un vizitator pe zi; asta este tot ce putea avea în acea perioadă. Era literalmente acolo, știind că va muri și va muri singură, dar apoi, în ultimele cinci zile, secția Ribblesdale a fost uimitoare și ne-a lăsat pe mine, pe fratele meu și pe cele două surori ale mamei mele să stăm peste noapte acolo; atât de norocoși suntem că au fost atât de buni cu noi. Starea mamei mele s-a deteriorat destul de repede, iar în prima săptămână avea dreptul la doar un vizitator timp de o oră pe zi. Nu-mi pot imagina cât de înfricoșător trebuie să fi fost. Ea a fost cea mai bună persoană care s-a dăruit altora. Nu am avut niciodată mulți bani ca familie, dar nu am fost mânați de asta; dragostea și timpul împreună au fost întotdeauna atât de importante pentru ea și pentru noi”, a adăugat Chantelle.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă care a mers la spital în UK din cauza unor dureri îngrozitoare de cap a murit după 2 luni, în urma unei tumori cerebrale: "Mămica noastră bună"