Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Doamnă, mă duc la închisoare?" Un şofer de 15 ani a spulberat viaţa unei bunici şi a 3 copilaşi, în SUA. A doborât un indicator apoi a acroşat maşina familiei

O bunica și cei trei nepoți ai săi au murit într-un accident oribil în Florida, după ce o mașină condusă de un adolescent a trecut cu viteză printr-un indicator apoi i-a acroşat cu viteză. Alte persoane 4 persoane, aflate în cele două maşini, sunt rănite.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 16:57

Trinidad Hernandez, în vârstă de 50 de ani, și cei trei nepoți în vârstă de un an, nouă și 11 ani, au fost uciși într-un accident duminică seara. Un pasager în vârstă de 52 de ani a fost și el rănit grav, relatează Daily Mail.

Un tânăr de 15 ani se afla la volanul unui Chevrolet Impala împreună alți trei băieți de 15 ani. Poliţia a confirmat că accidentul a fost cauzat de tânărul şofer care nu s-a oprit la stop în timp ce mergea cu viteză.

Într-o postare sfâșietoare pe Facebook, tatăl tulburat al copiilor, Mickey Hernandez-Morillo, a scris: „Toţi cei 3 copii ai mei au murit astăzi într-un accident de maşină! Îmi vreau copiii înapoi!'

Cum s-a produs accidentul

Pe acelaşi subiect

Partea din față a mașinii sale s-a izbit de SUV-ului familiei, un Honda HR-V din 2022, care apoi s-a răsturnat și a lovit un stâlp de iluminat. Șoferul SUV-ului și un copil au fost declarați decedați la fața locului. Ceilalți doi copii au murit în spital, potrivit autorităților. Adolescentul șofer a fost transportat la spital cu răni grave, la fel și cei trei pasageri ai săi, care aveau răni care nu le puneau viața în pericol.

Unul dintre martori a declarat că oamenii ignoră adesea semnele de stop din acea intersecţie. Acesta a declarat pentru un post local de știri că l-a asistat pe şoderul de 15 ani, ajutându-l să se calmeze și asigurându-se că rămâne la fața locului.

„Tot ce mă întreabă este: „Merg la închisoare? Doamnă, mă duc la închisoare?”, a susținut Torres. Florida Highway Patrol va investiga accidentul mortal. Nu este clar dacă șoferul adolescent va fi acuzat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Doamnă, mă duc la închisoare?" Un şofer de 15 ani a spulberat viaţa unei bunici şi a 3 copilaşi, în SUA. A doborât un indicator apoi a acroşat maşina familiei