Antena Meniu Search
x

S-a căsătorit cu un rollercoaster şi susţine că au un copil împreună. Cine este femeia care traieşte poveşti de iubire cu obiecte

O femeie din Franţa susţine că are o relaţie cu un rollercoaster, cu care a făcut chiar şi un copil. Nu este prima "poveste de iubire" cu un obiect, întrucât femeia a mai fost îndrăgostită, timp de şapte ani, de un alt rollercoaster dintr-un parc de distracţii.

O femeie în vârstă de 46 de ani a pus punct unei relaţii de şapte ani cu un rollercoaster şi a început o altă poveste de iubire cu un alt rollercoaster, numit Gravity, cu care susţine că are un copil.
O femeie susţine că are un copil cu un rollercoaster. - Profimedia

O femeie în vârstă de 46 de ani a pus punct unei relaţii de şapte ani cu un rollercoaster pe nume Sky Scream şi a început o altă poveste de iubire cu un alt rollercoaster, numit Gravity, cu care susţine că are un copil.

Cine este femeia care susţine că are un copil cu un rollercoaster

Gaëlle Engel este o persoană obiectofilă, mai exact, femeia se simte atrasă de obiecte şi chiar formează relaţii sentimentale cu acestea. După o relaţie cu rollercoaster-ul Sky Scream, Gaëlle a pus punct idilei romantice, deoarece autorităţile nu-i mai dădeau voie să intre în parcul de distracţii în care se afla acesta.

Doar o lună mai târziu, Gaëlle s-a îndrăgostit de un alt rollercoaster, cu care se consideră căsătorită. Relaţia lor este complicată, deoarece Gaëlle este nevoită să-l urmărească pe Gravity prin toate parcurile de distracţii din Franţa.

Pe acelaşi subiect

"Îl văd destul de des şi îl urmăresc prin toată Franţa. Sunt foarte fericită cu el, suntem un cuplu extrem de unit. L-am întâlnit în martie 2021, atunci când am mers la un parc de distracţii din Bordeaux şi am început o relaţie cu el în octombrie 2022.", a spus femeia, potrivit Mirror.

"Am fost îndrăgostită în secret de Gravity timp de un an şi jumătate. Am încheiat relaţia cu el, deoarece devenise imposibil să-l văd întrucât mi se interzisese accesul în parcul de distracţii în care se afla.", a mai mărturisit ea.

Femeia nu doar că s-a căsătorit cu un rollercoaster, ci susţine că are chiar şi un copil cu el.

"Gravity şi cu mine avem un fiu care s-a născut pe 1 mai 2023. Acesta se numeşte Cybernetik şi are un model pe care l-am realizat eu."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » S-a căsătorit cu un rollercoaster şi susţine că au un copil împreună. Cine este femeia care traieşte poveşti de iubire cu obiecte