Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Doar întuneric va fi în viața mea fără tine, îmi vei lipsi mereu". Iubita unui fost concurent X Factor UK a murit în ziua nunții. Cei doi deveniseră părinți de curând

Trebuiau să spună da și să fie cea mai fericită zi din viața lor, dar nu a fost să fie. Chiar în ziua nunții, logodnica unui fost concurent X Factor a murit.

de Monica Palade

la 21.06.2022, 18:57

Tom Mann a ținut să îi aducă un omagiu și a făcut cumplitul anunț pe pagina sa de Instagram. Muzicianul a apărut în showul de talente în 2014, terminând pe locul 5 împreună cu trupa sa de băieți Stereo Kicks, grup format în show, înainte de a lucra ca și compozitor pentru artiști ca Lewis Capaldi, Rita Ora și Tom Grennan.

Urmau să spună da, dar a murit în ziua nunții

El și logodnica sa, Danielle Hampson, mama fiului său, Bowie, 8 luni, urmau să se căsătorească sâmbătă. „Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte despre iubita mea, Dani, prietena mea cea mai bună, totul și mult mai mult, dragostea vieții mele, care a murit la primele ore ale zilei de sâmbătă, 18 iunie. Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a transformat într-o durere ireversibilă. Simt că am plâns enorm. Nu am mai ajuns la altar sau să ne spunem jurămintele sau primul nostru dans, dar știu că știai că erai întregul meu univers și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, Danielle.

Voi purta acest inel pe care ar fi trebuit să îl port ca un semn al iubirii mele necondiționate către tine. Sunt total devastat și încerc să trec prin asta și sincer nu știu încotro mă îndrept de acum înainte, dar știu că trebuie să îmi folosesc orice energie pentru micuțul nostru. Nu voi putea să te înlocuiesc, dar voi face tot ce îmi stă în putere să îl cresc pe Bowie așa cum ne-am dorit mereu. Îți promit că va ști ce mamă uimitoare ai fost. Îți promite că te voi face atât de mândră”, a scris artistul.

Mann și-a descris logodnica ca fiind „cea mai frumoasă persoană” și „ un suflet incredibil”. „Am pierdut o persoană atât de specială și sunt sigur că suntem pe cale să vedem o revărsare abundentă de iubire care reflectă acest lucru. Voi încerca să găsesc liniște în mesajele și comentariile voastre, dar acum sunt întristat și voi fi pentru foarte, foarte mult timp. Iubita mea Dani lumina orice cameră, lumea mea va fi doar în întuneric fără tine. Îmi vei lipsi pentru totdeauna”, a completat Mann, care nu a spus cum i-a murit logodnica.

Vedete precum Emma Bunton, Nadine Coyle și Capaldi s-au numărat printre cei care au adus un omagiu și și-au trimis dragostea lui Mann în urma postării sale. „Cu inima frântă pentru tine”, a scris Bunton. "Un suflet frumos care va trăi mai departe. Mă gândesc la voi toți." „Vă trimit atât de multă dragoste, lumină și vindecare, lui Bowie și tuturor celor care au iubi-o pe Dani!!”, a scris Coyle, în timp ce Capaldi a spus: „Te iubesc, frate”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Doar întuneric va fi în viața mea fără tine, îmi vei lipsi mereu". Iubita unui fost concurent X Factor UK a murit în ziua nunții. Cei doi deveniseră părinți de curând