Antena Meniu Search
x

Doi frați, arestaţi pentru că mergeau la şcoală, în Anglia. Mama şi-a căutat disperată copiii: "Fiul meu de 13 ani plângea şi nu putea vorbi"

O mamă susține că cei doi fii ai săi au fost arestați de către autorități din simplu fapt că au mers la școală. Au fost împinși într-un perete de către ofițeri și arestați.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 22:43

Mama şi-a căutat disperată copiii
Doi frați, arestaţi pentru că mergeau la şcoală, în Anglia - Shutterstock

Fiul ei în vârstă de 15 ani a fost băgat într-o mașină de poliție și aruncat într-o celulă pentru două ore, în timp ce ea a sunat cu disperare pentru a afla unde se află. Tânărul și fratele său în vârstă de 13 ani se îndreptau spre școală luni, 5 decembrie, când au fost opriți de personalul feroviar, deoarece băiatul mai mic nu avea cardul de călătorie la el, relatează Mirror.

Imagini șocante de la gara Shortlands, surprinse cu un telefon mobil, au arătat cum fiul cel mare al femeii este ținut la perete de mai mulți angajați feroviari, în timp ce, potrivit altor rapoarte, un ofițer îl ținea de gât. Mama, Sabreena, spune că cei doi copii ai săi au fost tratați în acest fel din cauza culorii pielii pe care o au.

Femeia și-a căutat fiul disperată timp de două ore

„Am primit un telefon chiar înainte de ora 9:00 de la fiul meu de 13 ani, era foarte tulburat, plângea și nu putea vorbi”, a spus femeia. După ce i s-a spus despre arestarea fiului ei mai mare, Sabreena nu l-a putut găsi. Ea a spus că a mers la secția de poliție Bromley și i s-a spus că nu era acolo. A început să sune la alte secții de poliție locale, dar nu a reușit să dea de el. Două ore mai târziu, poliția din Bromley a recunoscut că era cu ei, la secția lor.

„Poliția mi-a spus timp de două ore că nu au idee unde se află. Ca mama, încerci atât de mult să-i ții departe de anumite medii, încerci să-i protejezi și i-am trimis la școală. Atât am făcut. Știi, ei sunt vinovați că au mers la școală, asta e", a spus mama celor doi băieți.

Călătoria cu autobuzul și tramvaiul este gratuită pentru copiii sub 16 ani, iar tarifele pentru copii se aplică doar la metrou. „Ofițerii se aflau la gara Shortlands în dimineața zilei de 5 decembrie, asistând personalul feroviar în timp ce verificau biletele. Doi adolescenți au fost opriți de personalul feroviar, iar unul nu a prezentat biletul valabil. El a fost arestat inițial sub suspiciunea că încerca să călătorească fără bilet și a primit o amendă la fața locului. Al doilea băiat, a fost arestat sub suspiciunea de agresiune și deținere a unei arme ofensive. El a fost dus în custodia poliției și a fost eliberat la scurt timp mai târziu, fără a fi luate alte măsuri împotriva lui”, a spus o purtătoare de cuvânt a poliției britanice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Doi frați, arestaţi pentru că mergeau la şcoală, în Anglia. Mama şi-a căutat disperată copiii: "Fiul meu de 13 ani plângea şi nu putea vorbi"