Antena Meniu Search
x

Video Doi frați au murit în aceeași zi, la nici o oră distanță. Primul s-a stins pe teren, în timp ce juca fotbal în Slovenia, al doilea s-a prăbușit de durere când a aflat 

O poveste incredibil de tristă vine din Lipnica, un sat din comuna Loznica, Serbia. Doi frați, unul de 47 de ani, celălalt cu doi ani mai mare, au murit în aceeași zi, la doar câteva ore distanță. Milan s-a stins pe teren, în timp ce juca fotbal în Slovenia, iar Milisav s-a prăbușit în curtea casei familiei din Serbia, după ce a aflat ce s-a întâmplat cu fratele său.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.01.2023, 12:17

Milan participa cu echipa de fotbal la un turneu organizat în Slovenia când, brusc, s-a prăbușit pe teren și a murit. I s-a făcut rău în timpul meciului și nu a mai putut fi salvat. 

După aproximativ o oră, veștile groaznice din Slovenia au ajuns în Serbia, la Lipnica. Fratele mai mare, Milisav, era împreună cu mama lui și încerca să îi aline durerea. La un moment dat, bărbatul a ieșit în curtea casei, unde s-a prăbușit și a murit. "Își mângâia mama, i s-a frânt inima de durere...", spune un vecin, potrivit Blic.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară.

Pe acelaşi subiect

Cinci copii au rămas orfani de tată

Familia, vecinii și prietenii sunt în stare de șoc după această trnenorocire. Cei doi frați și-au pierdut tatăl la o vârstă fragedă și, de-a lungul vieții, s-au susținut mereu reciproc.

Milan avea doi copii, Milisav trei și ambii erau căsătoriți. Jurnaliștii publicației Kurir scriu că, cel mai probabil, cei doi frați vor fi înmormântați împreună.

Sursa video: novosti.rs

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Doi frați au murit în aceeași zi, la nici o oră distanță. Primul s-a stins pe teren, în timp ce juca fotbal în Slovenia, al doilea s-a prăbușit de durere când a aflat