Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Șofer român beat și drogat, impact înfiorător cu o Alfa Romeo, în Italia. Tatăl unei fetițe de 6 ani a murit pe loc

Manuel, un tânăr în vârstă de 36 de ani, a murit în urma unui groaznic accident de circulație produs sâmbătă seară, de-a lungul drumului de stat Valnerina, în orașul italian Terni, regiunea Umbria. Cel care ar fi provocat nenorocirea, un român de doar 24 de ani, a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins de carabinieri câteva ore mai târziu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.01.2023 , 11:08

Manuel Galeazzi avea 36 de ani, locuia în Macenano di Ferentillo, lucra de ceva timp la benzinăria Montefranco și era tatăl unei fetițe de doar 6 anișori.

Tot din Ferentillo era și românul de 24 de ani, care, după ce a provocat accidentul, a fugit, rănit, pe câmpurile din zonă, scrie Corriere Adriatico. A fost prins de carabinieri în zorii zilei de duminică, în jurul orei 5 dimineața. Acum este păzit la spitalul Santa Maria di Terni, în așteptarea deciziei procurorului adjunct Rafafele Pesiri. Mașina lui, o Alfa Romeo 147, a luat foc în urma coliziunii înfiorătoare, dar un alt șofer care a asistat la toată scena l-a ajutat pe român.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Pentru Manuel, care se afla în Smart-ul spulberat de mașina românului, nu s-a mai putut face nimic. Forța impactului l-a aruncat din habitaclu și a murit pe loc.

Românul a fugit de la locul accidentului. Era beat și drogat

Tragedia a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.30, de-a lungul drumului de stat Valnerina, în municipiul Terni. O coliziune extrem de violentă între două mașini: o Alfa Romeo 147, care mergea pe direcția Arrone, și un Smart care intra probabil pe șoseaua de stat, ieșind din parcarea Cascata, relatează publicația Umbria On. În urma impactului, șoferul din Smart - Manuel Galeazzi - a fost aruncat din mașină și și-a pierdut viața pe loc. Celălalt șofer implicat în accident, un român de 24 de ani, aflat la volanul unei Alfa Romeo 147, a fugit după impact. 

După câteva ore, tânărul a fost prins de poliție în timp ce mergea pe un drum din zona Marmore. Grav rănit, a fost internat la spital și este arestat, fiind păzit de agenții municipali. Infracțiunea de care este acuzat: omucidere rutieră. În urma analizelor, românul a ieșit pozitiv la consumul de alcool, rezultatul fiind de 0,7 g/l, după apropximativ 7 ore de la accident. În plus, tânărul de 24 de ani a fost testat pozitiv și pentru metaboliți de cocaină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Șofer român beat și drogat, impact înfiorător cu o Alfa Romeo, în Italia. Tatăl unei fetițe de 6 ani a murit pe loc