Antena Meniu Search
x

Foto Doi soţi şi copilul lor, căutaţi cu disperare, după ce au dispărut fără urmă în Anglia. Băieţelul de un an ar putea fi bolnav

Au dispărut fără urmă împreună cu copilul lor de un an, iar oamenii legii au lansat o adevărată vânătoare pentru ai găsi.

de Monica Palade

la 13.06.2023, 11:39

Se crede că Jurian și Brisila Baxhia se află undeva în nordul Angliei. Ultima oară au fost văzuți la Spitalul de Copii Sheffield, în luna martie.

Copilul ar putea fi bolnav grav

Medicii doresc să examineze copilul crezând că ar putea avea o afecțiune nediagnosticată. „Ne puteți ajuta să-i găsim pe soţii Jurian și Brisilda Baxhia, despre care se crede că sunt undeva în nordul Angliei cu copilul lor de un an?

Poliția încearcă să dea de cuplu, deoarece se crede că copilul ar putea avea o afecțiune medicală nediagnosticată, care necesită o examinare suplimentară de către medici. Familia a fost văzută ultima dată la Spitalul de Copii Sheffield în martie a acestui an, dar are legături în County Durham și Northumbria, precum și în South Yorkshire și Lincolnshire.

Dacă părinții văd acest apel, vă rugăm să mergeți împreună cu copilul la cel mai apropiat spital pentru ca acesta să poată fi verificat de personalul medical”, a declarat Poliția din Durham.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Doi soţi şi copilul lor, căutaţi cu disperare, după ce au dispărut fără urmă în Anglia. Băieţelul de un an ar putea fi bolnav