Antena Meniu Search
x

Doi tineri căsătoriţi, împuşcaţi mortal în propria casă de hărţuitorul femeii. Bărbatul şi-a luat apoi zilele lângă ei

O femeie si un bărbat au fost omorâţi în casa lor din Redmond, Washington, de către un hărţuitor din mediul online, potrivit CNN. Poliţia încerca să-l pună pe acesta sub ordin de restricţie înainte ca tragedia să aibă loc.

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 14:36

Doi tineri căsătoriţi, împuşcaţi mortal în propria casă de hărţuitorul femeii, în Seattle - Shutterstock

Ucigaşul, Ramin Khodakaramrezaei, în vârstă de 38 de ani, a pătruns în casa victimelor pe geamul de la dormitor în dimineaţa zilei de vineri, 10 martie, conform Departamentului de Poliţie din Redmond. După ce a comis oribila faptă, harţuitorul şi-a pus capăt zilelor chiar în casa cuplului. În tot acest timp, mama femeii se afla în casă, dar a scăpat nevătămată.

Femeia ceruse un ordin de restricţie împotriva criminalului

La începutul lunii, femeia a cerut ordin de restricţie împotriva hărţuitorului, dar nu l-a primit din cauză că autorităţile locale nu au reuşit să-l repereze pe bărbat. Khodakaramrezaei era din Texas şi lucra ca şofer de tir, potrivit declaraţiilor şefului Departamentului de Poliţie, Darrell Lowe.

"Acesta este cel mai rău rezultat al hărţuirii" , conform lui Lowe. "Într-unul dintre rapoarte, ea declarase 100 de apeluri telefonice într-o singură zi. Există situaţii în trecut în care individul apărea (acasă la femeie) cu cadouri".

Victima hărţuitorului şi soţul său, ale căror nume nu au fost dezvăluite, au fost contactaţi în repetate rânduri de agresor. Femeia îl întâlnise în mediul online, pe o reţea de socializare, după cum reiese din raportul trimis de către aceasta la poliţie. 

Lowe spune că deşi un ordin de restricţie a fost obţinut în acest caz, victimele agresiunilor de acest fel trebuie să fie vigilente şi să lucreze cot la cot cu poliţia pentru a-i prinde pe hărţuitori şi pentru a evita viitoare situaţii de acest fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Doi tineri căsătoriţi, împuşcaţi mortal în propria casă de hărţuitorul femeii. Bărbatul şi-a luat apoi zilele lângă ei