Antena Meniu Search
x

Dolină apărută într-un cartier din Los Angeles. O mamă și fiica ei au rămas blocate într-una din mașinile înghițite de gaura uriasă

O dolină imensă a apărut în cartierul Chatsworth din Los Angeles și a înghițit două mașini. O mamă și fiica sa au rămas blocate într-una dintre mașini, fiind nevoie de o intervenție a echipajelor de urgență pentru ca acestea să poată fi salvate. 

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 10:21

Indicentul s-a produs la două săptămâni după ce furtunile au făcut ravagii în California, care au dus la moartea a cel puțin 17 persoane, alți 50.000 de locuitori primind ordine de evacuare. Orașele au fost inundate și peste 110.000 de case au rămas fără curent din cauza ploilor abundente și alunecărilor de teren, potrivit Mirror.

În cartierul Chatsworth din Los Angeles, o mamă și copilul ei au avut nevoie de intervenția echipajelor de urgență, după ce un drum s-a prăbușit într-o dolină și au rămas captivi în interiorul mașinii care a picat în groapă. 

Filmările din 10 ianuarie arată mașinile complet scufundate în dolina mare și în creștere, una peste alta. Prapastia era aproape de lățimea unei străzi, cu bucăți uriașe de trotuar și mașinile scufundate în interior, la aproximativ cinci metri sub nivelul solului.

Mama și fiica ei au fost scoase din prăpastie tefere

Pe acelaşi subiect

Mama și fiica au fost prinse în vehiculul care a căzut în groapă, așa că pompierii au încercat inițial să coboare pe scări pentru ajunge la victime, dar acest lucru nu a funcționat. Între timp, drumul a continuat să se destabilizeze și, deși pompierii au încercat să stabilizeze vehiculul, acesta se mișca și a început să se rostogolească în gaură.

Echipajul s-a folosit în cele din urmă de scara unui elicopter pentru a poziționa echipajul de salvare fix deasupra dolinei. Un pompier a coborât apoi cu o frânghie și a ajuns la femeie și la fiica sa, fiind scoase din prăpastie tefere. 

La două săptămâni mai târziu de la acest incindet, încă se fac eforti mari pentru a repara drumul care a fost închis din motive de siguranță. S-au raportat mai multe întreruperi de curen, deoarece cablurile trebuie reconectate. Consiliul Local din Los Angeles a aprobat fonduri de urgență de aproximativ 500.000 de dolari pentru a grăbi reparațiile.

Până când Departamentul pentru Transporturi poate avea acces complet la dolină, nu știm amploarea pagubelor”, adeclarat purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Transporturi din California, Michael Comeaux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Dolină apărută într-un cartier din Los Angeles. O mamă și fiica ei au rămas blocate într-una din mașinile înghițite de gaura uriasă