Antena Meniu Search
x

Video Două avioane s-au ciocnit în timpul unui spectacol aerian, în Texas. Nu se ştie clar câţi oameni erau la bord

Două avioane militare s-au ciocnit şi s-au prăbuşit, sâmbătă, în timpul unui spectacol aerian din Dallas, scrie AP, care menţionează că nu se ştie clar câţi oameni erau la bord. potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 13.11.2022, 19:48

Vezi și

Echipajele de urgenţă s-au deplasat la locul accidentului de pe Aeroportul Executive din Dallas, la aproximativ 16 kilometri de centrul oraşului.

Nu au fost răniţi printre spectatori

Imaginile de la faţa locului au arătat epavele avioanelor într-o zonă din interiorul aeroportului. Pompierii din Dallas au anunţat că nu au fost răniţi printre spectatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oficialii nu au spus câţi oameni se aflau la bordul avioanelor, dar Hank Coates, preşedintele companiei care a organizat show-ul aerian, a afirmat că unul dintre avioane, un bombardier B-17 Flying Fortress, are de obicei un echipaj de patru până la cinci persoane. Celălalt, un avion de luptă P-63 Kingcobra, are un singur pilot.

Niciun turist nu se afla la bordul aeronavei, a spus Coates, de la Commemorative Air Force, care deţinea şi avioanele. Avioanele lor sunt pilotate de voluntari foarte bine instruiţi, adesea piloţi retraşi din activitate, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Două avioane s-au ciocnit în timpul unui spectacol aerian, în Texas. Nu se ştie clar câţi oameni erau la bord