Antena Meniu Search
x

Foto Două britanice au zburat în Bucureşti ca să meargă la spa pentru că era mai ieftin decât în UK. Cât au cheltuit într-o zi la Therme

O tânără din Marea Britanie a zburat în România alături de mama sa pentru un weekend la spa ca să economisească bani. Kara a spus că vacanţa în Bucureşti, la un centru celebru de wellness, a costat-o mai puţin, cu tot cu zboruri, decât ar fi costat-o o escapadă în ţara sa.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 17:17

Două britanice au zburat în Bucureşti pentru a merge la spa pentru că era mai ieftin decât în UK. Cât au cheltuit într-o zi la Therme
Două britanice au zburat în Bucureşti pentru a merge la spa pentru că era mai ieftin decât în UK. Cât au cheltuit într-o zi la Therme

Tânăra a spus că încerca să caute un spa pentru o zi de răsfăţ alături de mama sa. "Încercam să planific un weekend de spa de ultim moment în Regatul Unit."

"Am găsit un spa lângă mine, pentru o noapte, cu tratament și un ceai ne-ar fi costat 200 de lire sterline fiecare. M-a șocat, nu mi-am dat seama cât de scump va fi."

A ajuns să caute mai departe – și și-a dat seama că va fi mult mai ieftin un weekend de spa în afara ţării, potrivit The Sun.

Cât au cheltuit în total cele două englezoaice în România

Pe acelaşi subiect

A continuat: "Am început să caut spa-uri în străinătate și l-am găsit în București pentru 64 de lire sterline pentru noi doi și l-am rezervat".

Spa-ul mai ieftin găsit de cele două englezoaice a fost Therme Spa din București

Zborul le-a costat 157 de lire sterline dus-întors, iar hotelul 94 de lire sterline.

Astfel, toată călătoria le-a costat doar 315 de lire sterline - mai ieftin decât cele 400 de lire sterline pentru o zi de spa în Marea Britanie.

Cele două femei au zburat din Aeroportul Manchester către Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, sosind la ora 11:25 înainte de a se îndrepta către spa, drum care a durat 30 de minute.

În timp ce Kara și mama ei se aflau în spa, s-au relaxat cu un tratament complet cu scrub inclus şi au înotat în piscine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Două britanice au zburat în Bucureşti ca să meargă la spa pentru că era mai ieftin decât în UK. Cât au cheltuit într-o zi la Therme