Antena Meniu Search
x

Două femei din UK, condamnate la închisoare, după ce au torturat și ucis papagalul unui prieten. Erau băute și au supus pasărea la chinuri groaznice

Două femei au fost condamnate la închisoare cu executare, după ce au torturat și ucis papagalul unui prieten, când erau sub influența alcoolului. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 16:18

Erau băute și au supus pasărea la chinuri groaznice
Două femei din UK, condamnate la închisoare, după ce au torturat și ucis papagalul unui prieten - Cumbria police

Papagalul a fost supus la chinuri groaznice. Tracy Dixon și Nicola Bradley au turnat detergent de vase și vopsea pe pasărea prietenului lor, apoi au aruncat-o în uscătorul de rufe. Judecătorul care le-a condamnat pe cele două care a descris cruzimea lor drept „dincolo de înțelegere”. 

Au supus papagalul la chinuri groaznice, după ce au băut ore în șir

Tracy, în vârstă de 47 de ani, și Nicola, în vârstă de 35 de ani au încercat inclusiv să dea papagalul de mâncare unui câine. Mai târziu l-au aruncat într-un uscător de rufe care era pornit. Ambele femei au dat vina pe cealaltă. Sparky a fost torturat fără milă, după ce cele două s-au îmbătat.

„Este dincolo de înțelegere cum ar putea cineva să trateze un animal în acest fel”, a declarat judecătorul.

Femeile, din Carlisle, au fost judecate luna trecută și au negat că au provocat suferință animalului, dar au fost găsite vinovate. De asemenea, li s-a interzis să dețină animale de companie pe termen nelimitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Două femei din UK, condamnate la închisoare, după ce au torturat și ucis papagalul unui prieten. Erau băute și au supus pasărea la chinuri groaznice