Antena Meniu Search
x

Drama suferită de o fetiţă din Anglia care l-a recunoscut într-un magazin pe bărbatul care a abuzat-o

O fetiţă de şapte ani a trecut prin momente cumplite, după ce a fost abuzată de un bărbat, iar apoi l-a recunoscut pe atacator într-un moment în care se afla într-un magazin, alături de tatăl ei.

De Redactia Observator la 06.08.2021, 08:19
Bărbatul care a abuzat-o pe fetiţă a fost condamnat la închisoare
Bărbatul care a abuzat-o pe fetiţă a fost condamnat la închisoare - The Sun
  • Bărbatul care a abuzat-o pe fetiţă a fost condamnat la închisoare.

Două fetiţe, de şapte şi 12 ani, se deplasau de la şcoală către casă, în momentul în care au fost oprite de Ryan Doran, de 29 de ani, din Wavertree. Conform The Sun, bărbatul s-ar fi dezbrăcat în faţa celor două şi ar fi început să se autosatisfacă.

Din fericire, fetele au reuşit să fugă, însă au rămas marcate. Ulterior, fetiţa de şapte ani l-a recunoscut pe atacator într-un moment în care se afla într-un magazin, alături de tatăl ei. A fost momentul care a dus la prinderea lui Ryan Doran. 

Bărbatul care a abuzat-o pe fetiţă a fost condamnat la închisoare

Bărbatul a negat incidentul, însă anchetatorii au descoperit în telefonul său diferite imagini compromiţătoare cu minori. Mai mult, s-a descoperit că Ryan Doran este recidivist. În 2014 a fost condamnat la închisoare pentru a urmărit şi atins în zone intime nu mai puţin de nouă eleve. Bărbatul acţiona după un scenariu similar. Purta întotdeauna o bluză de trening cu glugă, pentru a fi identificat mai greu, urmărea grupuri de eleve şi ataca în momentul în care una dintre eleve se distanţa de grup.

Ryan Doran a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, pedeapsă la care se adaugă un rest de trei ani de închisoare de la prima condamnare. De asemenea, numele bărbatului urmează să fie înscris într-un registru al prădătorilor sexuali.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Drama suferită de o fetiţă din Anglia care l-a recunoscut într-un magazin pe bărbatul care a abuzat-o