Antena Meniu Search
x

Droguri de peste 3 milioane de euro, descoperite de vameșii din Germania în camionul unui român. Polițiștii au găsit peste 300 kg de substanțe interzise

Doi șoferi români au fost arestați de autoritățile din Germania sub suspiciunea de trafic de droguri, după ce în camionul lor au fost descoperite 330 de kilograme de substanțe interzise, în valoare de trei milioane de euro.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 16:56

Droguri de peste 3 milioane de euro, descoperite de vameșii din Germania în camionul unui român
Droguri de peste 3 milioane de euro, descoperite de vameșii din Germania în camionul unui român - Profimedia (poză ilustrativă)

Autoritățile vamale din Karlsruhe au confiscat sute de kilograme de droguri dintr-un camion de pe A5. Drogurile erau ascunse în căptușeala de pe acoperișul cabinei șoferului. Camionul românesc a atras atenția vameșilor în timpul unui control pe autostrada dintre Bruchsal și Heidelberg. Câinele polițiștilor a adulmecat marijuana și i-a alertat imediat pe oamenii legii, potrivit Tagesschau.

Drogurile confiscate au o valoare de 3,3 milioane de euro

Când au verificat cabina șoferului în Joia Mare, Arad, ofițerii au fost imediat loviți de mirosul de marijuana. În cadrul perchezițiilor ulterioare au fost descoperite 284 de kilograme de marijuana și 52 de kilograme de hașiș. 

Potrivit autorităților, drogurile au o valoare stradală de aproximativ 3,3 milioane de euro și că TIR-ul venea din Spania. Ulterior, cei doi bărbați au fost arestați. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Droguri de peste 3 milioane de euro, descoperite de vameșii din Germania în camionul unui român. Polițiștii au găsit peste 300 kg de substanțe interzise